Sindicatele se pregătesc de proteste. Pe 7 și 8 septembrie ies în stradă angajații din industria de apărare și aeronautică

Ultima actualizare:

    Primul protest va fi organizat săptămâna viitoare, în Piața VictorieiFoto: Cartel Alfa
Primul protest va fi organizat săptămâna viitoare, în Piața VictorieiFoto: Cartel Alfa

Toamna vine cu proteste! Confederația “Cartel Alfa” anunță că pe 7 și 8 septembrie ies în strada angajații din industria de apărare și aeronautică. Aceștia sunt nemulțumiți de aplicarea Strategiei Naționale de Securitate și Apărare privind acțiunile Ministerului Economiei de blocare a funcționării societăților din Industria de Apărare.

Astfel că pe 7 septembrie, la ora 11.00, vor picheta în Piața Victoriei, la Guvern, și pe 8 septembrie, de la aceeași oră, vor merge la Palatul Controceni. Iar protestele nu se vor opri aici.

Membrii Comitetului Confederal al “Cartel Alfa”, reunit pe 30 august, au decis declanșarea de acțiuni de stradă împotriva Guvernului, din toate domeniile: Sănătate, Transport, Agricultură, Poliție.

”Pe fondul apariției noului val de Covid-19, a alegerilor din cadrul partidelor din coaliția de guvernare, deciziile luate de actualul guvern continuă seria de acțiuni contrare legislației în vigoare și prevederilor constituționale, acționând dictatorial împotriva drepturilor și intereselor cetățenilor. Guvernul urmărește doar acțiunile de imagine, iar măsurile pe care le ia duc la sărăcirea populației și consolidarea privilegiilor celor  1% din populație cu venituri mari”, au anunțat sindicașitii.

Cartel Alfa: ”Rezultatele economice cu care se laudă premierul nu sunt resimțite de populație”

Aceștia spun că rezultatele economice cu care se laudă constant premierul nu sunt resimțite de populație, pentru că mecanismele prin care creșterea economică produce dezvoltare și bunăstare sunt blocate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net