Sinucidere șoc la Vaslui. Un adolescent și-a luat viața după ce a picat a doua oară la examenul auto

Ultima actualizare:

    Marius nu a putut suporta să pice de două ori în 17 zile examenul la școala de șoferiFoto: vremeanoua.ro
Marius nu a putut suporta să pice de două ori în 17 zile examenul la școala de șoferiFoto: vremeanoua.ro

Tragedie fãrã margini într-o familie din comuna vasluiană Banca, după ce Marius Cristinel Andone, un adolescent de 18 ani s-a spânzurat într-un poligon militar. Se pare că a cedat nervos după ce a picat a doua oară în 17 zile examenul teoretic la școala de șoferi.

Toată lumea vorbește frumos de Marius Cristinel Andone în Banca și toți sunt uimiți de gestul adolescentului spun cei de la vremeanoua.ro.”Era un elev foarte bun, care se pregãtea pentru bacalaureat, vroia sã intre la Academia de Poliție. Avea o prietenã care îl iubea si o familie care îi oferea toatã dragostea si sprijinul. Probabil și-a dorit prea mult blestematul ăla de carnet”, spun vecinii.

Prietena adolescentului a dat alarma

Adolescentul a dispãrut de marti, 8 decembrie. A plecat sã dea a doua oarã examenul de salã iar în jurul prânzului, după examen a dat ultimul semn de viatã. I-a transmis un mesaj ciudat iubitei sale, în care îi spunea cã o iubeste foarte mult și sã aibã grijã de ea mai departe după care a închis. Fata a simțit imediat cã ceva nu este în regulã si a cãutat sã ia legãtura cu el, prin apeluri și peste 80 de mesaje. Cum adolescentul nici măcar nu a deschis mesajele, fata a intrat în panică și a cerut ajutor pe o rețea de socializare, publicând semnalmentele lui Marius. Înștiințată, familia lui Cristi a sunat la Poliția Vaslui și a anuntat disparitia sa.

Cum a fost găsit adolescentul

Trupul neînsufletit al lui Marius fost descoperit a doua zi în spatele Liceului „Mihai Eminescu”, în poligonul armatei atârnând într-un ștreang. Vestea i-a năucit pe colegii și profesorii lui Marius de la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad. Copilul era unul dintre cei mai buni elevi iar faptul că a fost gãsit spânzurat în spatele institutiei de învãtãmânt a făcut lucrurile și mai greu de acceptat. Toți și-l aduc aminte ca un tânãr echilibrat, serios si muncitor, chiar dacã un pic prea perfecționist, neacceptând eșecurile. Singura explicație este faptul că nu a putut trece peste ratarea examenului teoretic de la școala de șoferi de două ori în 17 zile

Citiți și

O fată de 16 ani s-a sinucis după ce a văzut un serial despre asta! Mama ei e devastată

S-a sinucis de teama coronavirusului! Ce a determinat-o pe fata de 19 ani să facă gestul extrem

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net