Siretul face victime în continuare în Moldova. Încă un adolescent, găsit înecat în Botoșani

Ultima actualizare:

    Adolescentul a fost găsit în apă după 45 de minute de căutări Foto: botosaneanul.ro
Adolescentul a fost găsit în apă după 45 de minute de căutări Foto: botosaneanul.ro

După tragedia de la Bacău, unde cinci copii au sfârșit înecați în Siret, râul a mai luat o viață, de data aceasta la Botoșani. Un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața în apă, după ce a intrat să facă o baie și nu a mai ieșit.

Luni după-amiază, mai mulți adolescenți din comuna Tudora, județul Botoșani, au mers la scăldat pe malul râului Siret. La un  moment dat, ceilalţi băieţi şi-au dat seama că amicul lor nu a mai ieşit din apă. Au alertat imediat autorităţile, scrie adevarul.ro

Chemaţi prin 112, pompierii au intervenit imediat. După 45 de minute de căutări, salvatorii au găsit trupul neînsufleţit al băiatului în vârstă de 16 ani, într-o zonă cu mal abrupt care avea trei metri adâncime. Din nefericire, nu au mai putut să-l readucă la viață, fiind nevoiți să constate decesul adolescentului.

Tragedia a avut loc la aproximativ 30 de km de orașul Botoșani.

Duminică după-amiază, cinci copii cu vâeste între 14 și 18 ani s-au înecat în râul Siret. Tragedia a avut loc în satul Cotu Grosului, comuna Filipeşti, din judeţul Bacău. Oamenii din zonă spun că aceştia au intrat în apă unul după celălalt pentru a-şi salva prietenii, deşi nu ştiau să înoate. 

Citește și: 

Unul dintre tinerii înecați în Siret a murit încercând să-și salveze prietenii. Doi dintre ei erau frați: „N-a mai rămas niciunul”

Adolescenții înecați în Siret erau din județul Neamț

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net