Situaţia drumurilor blocate de ninsori / Circulaţia este îngreunată în şapte judeţe ale ţării

Ultima actualizare:

    Ninsorile au îngreunat circulaţia
Ninsorile au îngreunat circulaţia

Traficul rutier a fost îngreunat din cauza ninsorilor, sâmbătă seara, în judeţele Gorj, Hunedoara, Dolj, Alba, Sibiu şi Covasna, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe mai multe drumuri din judeţele Vâlcea, Hunedoara, Alba, Sibiu, Covasna, Dolj şi Gorj, stratul de zăpadă ajunge până la patru centimetri. Mai mult, autostrada Arad-Timişoara a fost închisă din cauza viscolului.

În judeţele Argeş, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Caraş-Severin, Timiş, Sibiu, Maramureş, Harghita şi Covasna sunt 21 de drumuri naţionale acoperite de zăpadă.

Potrivit CNADNR, sâmbătă, în intervalul orar 9:00-18:00 s-a acţionat cu 85 de autoutilaje şi au fost răspândite 346,5 tone de materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri naţionale afectate de lapoviţă şi ninsoare.

Tot din cauza ninsorii, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată care depăşeşte 7,5 tone a fost restricţionată pe centura municipiului Arad, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Meteorologii au emis vineri seară cod galben de ninsori şi ploi abundente valabil pentru întreaga zi de duminică, până la ora 20:00.

De asemenea, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă şi se acţionează cu utilaje specifice pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Singurul sector restricţionat rămăsese, până la ora 22:00, sectorul de autostradă A1 Timişoara (nod rutier Remetea) - Arad (nod rutier cu DN 69), lucrările de degajare a părţii carosabile fiind finalizate până la ora 22:30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net