Smartphone-ul devine smarterphone!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De Crăciun, Vodafone aduce în prim-plan felul în care tehnologia apropie generaţiile. Abonamentele prin care telefonul nu consumă datele incluse atunci când accesează aplicaţiile preferate aduc cele mai tari experienţe, iar diferenţele dintre părinţi şi copii devin din ce în ce mai mici atunci când filmuleţele şi muzica îi aduc împreună!

Pentru a beneficia de aplicaţiile preferate fară a consuma din datele mobile, clienţii pot alege unul sau mai multe dintre cele patru pachete – social media & chat, video, muzică, hărţi şi orientare în trafic.

Cu pachetul dedicat social media & chat, aceştia se pot bucura de cele mai populare aplicaţii fară a consuma din datele incluse în abonament. Printre acestea se numară Facebook, Messenger, Instagram, Whatsapp, Twitter, precum şi altele. Tot fară a consuma datele din abonament, clienţii pot utiliza aplicaţii ca HBO Go, Netflix sau Youtube, dacă optează pentru pachetul video. Pachetul cu aplicaţii de muzică acoperă traficul pentru cele mai cunoscute aplicaţii de profil – Apple Music, Soundcloud, Zonga şi Tidal. Iar cei care vor să utilizeze aplicaţiile şi website-urile de hărţi şi navigaţie (Apple Maps, Google Maps si Waze) fară a consuma din datele mobile ale abonamentului pot alege pachetul dedicat.

Cele patru pachete sunt incluse în abonamente care pornesc de la 9 euro/lună, însa acestea se pot adauga şi unui abonament deja existent, având preţuri începand cu 1 euro/lună. Şi pentru ca fiecare are nevoie de smarterphone-ul lui, la Vodafone ofertele speciale pentru telefoane pornesc de la 0 euro/lună, în funcţie de abonamentul ales.

Pentru că astazi o familie smart este familia care ştie să fie mai unită prin tehnologie şi să se bucure de viitor împreună, Vodafone aduce în prim plan serialul-reclamă Smart Family. Protagoniştii acestuia sunt actorul Vlad Ivanov, în rolul tatălui care gaseşte întotdeauna o soluţie de viitor în situaţiile tensionate, şi Maria Popistasu, soţia care îi este complice. Cei doi copii care completează tabloul sunt Stefan Iancu şi Ana Maria Vinau, actori la început de drum, însa deja cunoscuţi din producţii româneşti de succes.

Recent, Vodafone Romania a fost desemnată cea mai rapidă reţea mobilă din ţară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de date mobile din Romania în al treilea trimestru al anului 2017, cu ajutorul Speedtest by Ookla, cea mai populară aplicaţie de testare a vitezei de internet din lume. Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori arată că reţeaua Vodafone Romania oferă cele mai mari viteze medii de descărcare, cele mai mari viteze medii de incărcare, precum şi cea mai mică latenţa de transmisie a datelor mobile. Vodafone Romania a fost certificată ca fiind cea mai rapidă reţea de date mobile din ţară şi pentru al doilea şi al treilea trimestru din 2016, potrivit testelor efectuate de utilizatorii aplicatiei Speedtest by Ookla.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net