Soarta guvernului Tudose va fi decisă astăzi în ședința extraordinară a PSD

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tensiunea din partidul de la guvernare explodează astăzi la o şedinţă de urgenţă pe care au cerut-o liderii PSD apropiaţi de Liviu Dragnea

În acest moment două soluții sunt discutate în PSD: demiterea guvernului sau un armistițiu între Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose.

Doar că e destul de greu de înțeles cum s-ar putea produce această împăcare în acest moment, într-un moment în care din tabăra lui Dragnea i se transmite premierului că trebuie să accepte că face parte dintr-o echipa, că trebuie să accepte că deciziile sunt politice, altfel pleacă acasă. 

Iar din tabăra premierului se cere o independența în actul de guvernare. Trebuie că premierul să aibă putere de decizie în guvern.

Adrian Țuțutuianu, cel care a vorbit despre o răscruce în PSD în acest moment:„ Ar fi o sinucidere politică pentru PSD o nouă schimbare de Guvern. Nu sunt de acord să sacrificăm partidul și guvernarea pentru răfuielile și ambițiile personale ale unor lideri”.

Au fost și mai mulți miniștri care scris pe Facebook despre faptul că premierul trebuie să aibă decizie în Guvern: ministrul Transportului, ministrul Turismului, dar și ministrul Sănătății. Mai este important de precizat că se aștepta o mișcare din partea premierului Tudose. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net