Șoc la Baia Mare. Un bărbat a murit, iar fratele său e în stare gravă după ce au căzut de la etajul cinci

Ultima actualizare:

    Cei doi frați au căzut până la etajul I al terasei Foto: adevărul.ro/Simona Vasiac
Cei doi frați au căzut până la etajul I al terasei Foto: adevărul.ro/Simona Vasiac

”Datoriile i-au distrus”. Așa spun vecinii despre tragedia care a lovit frații Tudor din Baia Mare. Un bărbat de 38 de ani din Baia Mare a murit, iar fratele său mai mic cu trei ani este în stare gravă la spital după ce au căzut de la etajul V.

Tragicul eveniment a avut loc duminică. Adrian și Marius au fost găsiți căzuți pe o terasă de la etajul 1. Primul era mort, iar al doilea în stare gravă. Inițial se părea că amândoi au sărit ținându-se de mână, dar ulterior au apărut noi detalii. Se pare că Adrian, cel mare, a dorit să îşi pună capăt zilelor din cauza datoriilor acumulate, iar cel mai mic a vrut să îl salveze, însă a căzut şi el în gol de la aproximativ 15 metri.

”Poliţiştii au intervenit pe bulevardul Traian din Baia Mare după ce un bărbat a sesizat 112 că a auzit un zgomot, iar apoi a observat două persoane căzute. Un băimărean de 38 de ani, decedat, a fost transportat la morga spitalului, iar fratele său de 35 de ani, rănit grav, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. A fost constituită echipă complexă care desfăşoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a anunțat pentru adevărul.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș.

”Îi cunosc pe amândoi din şcoala generală. Stăteau singuri de câţiva ani şi duminică mergeau în piaţă să vândă vechituri şi mărunţişuri. Când l-a scos afară pe cel care trăia am prins de targă ca să îi ajut şi am rămas şocat. Îi cunosc pe amândoi”, a povestit un vecin. Adrian şi Marius locuiau singuri în apartamentul părinţilor lor, decedaţi în urmă cu aproximativ trei ani. O duceau greu, iar la avizierul scării, cei doi fraţi figurau cu datorii în valoare de peste 600 de lei, suma reprezentând o restanţă de 16 luni.”Umblau tot timpul împreună, doar ei doi. Niciodată nu îi vedeam cu altcineva”, a mai spus o vecină. Potrivit medicilor, Marius a suferit multiple traumatisme iar ieri, după mai mult de 24 de ore de la cădere, era conştient, dar dezorientat și a fost internat pe Secţia de Terapie Intensivă.

Citiți și:

Fratele lui Mirel Rădoi a pierdut casa la poker? S-a aruncat de la etaj

Un bărbat s-a aruncat de la un etaj al Hotelului Intercontinental

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net