Şoc! Îşi bagă droguri în venă, ziua, pe scările farmaciei

Ultima actualizare:
La 26 iunie, Click! v-a  relatat un alt caz, întâlnit  în sectorul 3 al Capitalei
La 26 iunie, Click! v-a relatat un alt caz, întâlnit în sectorul 3 al Capitalei

Ce fac patru muncitori după o zi de trudă? Nu este banc, e cruda realitate. Dacă aţi răspuns „se grăbesc acasă la copii cu sacoşele pline cu mâncare", atunci aţi greşit. Iată şi răspunsul corect: se droghează în amiaza mare, în faţa farmaciei.

După muncă, şi răsplată! Pentru patru tineri bucureşteni cea mai mare recompensă nu e o masă copioasă, ci un deliciu cât se poate de toxic: drogurile. Fotoreporterii Click! i-au surprins luni, pe Şoseaua Antiaeriană, drogându-se în plină stradă, la orele amiezii.

Cei patru păreau istoviţi după o muncă grea, prestată cu puţin timp înainte să fie surprinşi de aparatul de fotografiat. Toropiţi de căldură, muncitorii au lăsat din mână uneltele de săpat şi s-au aciuat în faţa unei farmacii.

După ce s-au asigurat că nimeni nu-i vede, au scos din buzunare seringile şi şi-au injectat în vene substanţe despre care se zice că te fac să uiţi de toate necazurile pe care le ai. Apoi s-au întins pe caldarâm şi au căzut în amorţeala pe care o căutau.

Poliţiştii bucureşteni spun că primesc zilnic astfel de sesizări din partea cetăţenilor, dar că cei prinşi în fapt nu se aleg decât cu amezi. Cei mai mulţi tineri care se droghează la colţ de stradă în Capitală folosesc substanţe etnobotanice, mai accesibile, dar la fel de dăunătoare ca şi drogurile de mare risc.

Deşi interzise în Capitală, "magazinele de vise" continuă să furnizeze tinerilor în căutare de experienţe noi prafuri care îi înrobesc pe viaţă. Mulţi dintre ei ajung să-şi vândă lucruri din casă, să fure, ori să se îndatoreze doar pentru a-şi procura doza zilnică de stupefiante.

Reporterii Click! au supravegheat activitatea unui astfel de magazin ilegal şi au constatat că, într-o oră, punctul de desfacere a drogurilor uşoare are mai mulţi clienţi decât majoritatea buticurilor de produse alimentare din oraş.

Drogaţii fac legea între blocuri


    La 26 iunie, Click! v-a  relatat un alt caz, întâlnit  în sectorul 3 al Capitalei
La 26 iunie, Click! v-a relatat un alt caz, întâlnit în sectorul 3 al Capitalei

Cei patru exhibiţionişti din Capitală nu sunt singurii pe care reporterii Click! i-au surprins injectându-şi subtanţe etonobotanice în vene.

La sfârşitul lunii iunie, câţiva tineri se drogau ziua în amiaza mare, pe Bd. Energeticienilor, în apropierea unui parc. Locatarii blocurilor din zonă s-au plâns, în repetate rânduri, poliţiei, că le e teamă să iasă din case din cauza grupărilor de drogaţi care s-au înmulţit în mod considerabil.

Cristina, o tânără de 19 ani, crede că aceşti indivizi sunt un real pericol pentru copiii care se joacă pe stradă. „Eu nu am avut probleme cu ei până acum, dar, recunosc, mi-e teamă. Sunt periculoşi. Trec copii pe stradă şi nu ştii cum îi injectează cu seringile lor infecte".

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net