Șoc la Spitalul Județean din Oradea. Un pacient legat de pat a rupt curelele și apoi s-a aruncat în gol de la etajul 6

Ultima actualizare:

    Pacientul era internat la Spitalul Județean din OradeaFoto:ebihoreanul.ro
Pacientul era internat la Spitalul Județean din OradeaFoto:ebihoreanul.ro

Gest disperat al unui alcoolic intrat în sevraj pentru că nu mai avea băutură. Un pacient al Spitalului Judeţean din Oradea, unde fusese internat cu câteva ore înainte la secţia de Neurochirurgie, s-a aruncat de la etajul VI al clădirii și a murit pe loc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, victima este un bărbat în vârstă de 42 ani din comuna Lugaşu de Jos, iar cauza decesului se va stabili în urma efectuării necropsiei. "Din datele existente, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima unei infracţiuni", a explicat Fărcuţa.”În jurul orei 18.00 am fost sunat de medicul şef al secţiei de Neurochirurgie (n.r. – dr. Alin Blaga), care mi-a spus că un pacient internat prin UPU pe la ora 15.00 s-a aruncat de pe geam. Se lovise la cap cu o zi înainte, după o căzătură, şi a acuzat dureri. Pentru că era alcoolic şi în sevraj, după internarea pe secţie a fost legat de pat cu curele, conform procedurilor, dar a reuşit să le rupă şi apoi a rupt şi sistemul de închidere al ferestrei de la salon, care în mod normal permite doar oblatarea, apoi s-a aruncat”, a declarat pentru ebihoreanul.ro, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Judeţean. În urma impactului cu solul de la înălţimea celor şase etaje, bărbatul a decedat pe loc. Surse medicale din secţia de Neurochirurgie afirmă că pacientul avea 43 de ani, era alcoolic şi suferise cu o zi înaintea prezentării la spital o lovitură la cap.”În urma investigaţiilor imagistice s-a stabilit că suferise un traumatism cerebral minor, dar la CT s-a relevat şi o atrofie cerebrală care, la această vârstă, era cauzată cel mai posibil de alcoolism. De altfel, aparţinătorii au confirmat ulterior că era dependent de alcool”, au explicat internarea bărbatului surse din spitalul din Oradea.

După incident, un echipaj de criminalişti s-au deplasat la Spitalul Judeţean, demarând o anchetă pentru elucidarea împrejurărilor şi a modului în care s-a produs sinuciderea bărbatului. Ancheta în caz este coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. "S-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi se fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul victimei", a declarat pentru ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al instituţiei, prim-procurorul adjunct Ciprian Şuta

Citiți și

Crimă urmată de sinucidere într-un spital din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă

Infirmierul şi-a înjunghiat de zece ori iubita asistentă, apoi s-a sinucis. Mesajul lui de adio

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net