Şoc! Ucişi de tir în timp ce stăteau pe o băncuţă în curte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Accident cumplit, joi noapte, în comuna Vama din judeţul Suceava. Patru persoane au murit după ce un tir plin cu cherestea s-a răsturnat în curtea unei case de pe marginea Drumului Naţional 17.

Accidentul s-a produs joi noapte, în satul Prisaca Dornei, comuna Vama, judeţul Suceava. Din cauza vitezei prea mari, şoferul unui tir cu semiremorcă, încărcat până la refuz cu cherestea, a pierdut controlul maşinii într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a intrat în balans, a rupt un stâlp de curent electric şi s-a răsturnat în curtea locuinţei lui Daniel Grigorean, aflată pe marginea Drumului Naţional 17.

Din banca pe care stăteau  Laurenţiu şi Lavinia au mai rămas doar câteva scânduri

simeon stalpnicul png

În curtea locuinţei se aflau Laurenţiu Călinescu, de 45 de ani, şi Lavinia Călinescu, de 21 de ani, tată şi fiică, cei doi fiind prinşi sub semiremorca autotrenului. Cei doi erau veniţi în vizită la ruda lor, Daniel Grigorean, şi stăteau pe o băncuţă din curte. Doi alţi oameni au supravieţuit ca prin minune carnagiului. „Eram şi eu în curte şi am văzut cum vine tir-ul înspre casă. Am apucat să fac doi paşi şi am reuşit să scap. Ei, săracii, n-au avut nici o şansă. Au căzut lemnele peste ei. Mai era şi un frate de-al fetei în curte... A reuşit şi el să se ferească în ultimul moment", a povestit, în stare de soc, Daniel Grigorean.

Şoferul tirului are o pensiune în Voroneţ

Şoferul autotrenului, Vasile Visarion Scheuleac, de 32 de ani, patronul unei pensiuni din Voroneţ, şi cele două persoane din curte au murit pe loc. În cabina autotrenului a fost găsită ulterior încă o persoană decedată. Este vorba de Andrei Bogdan Sbârnău, de 32 de ani, bucătar la pensiunea respectivă. Vasile Visarion Scheuleac, cunoscut printre prieteni după porecla „Vişu", era căsătorit şi avea un băiat care abia împlinise 1 an, în data de 25 mai.

Vasile Scheuleac (stânga) şi Andrei Sbârnău (dreapta) s-au fotografiat alături de Cătălin Moroşanu

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Bărbatul deţine pensiunea „Visu' Bucovinei" din Voroneţ şi firma Tiana SRL Stulpicani prin care făcea transport de cherestea. Prietenii bărbatului povestesc că înainte să plece în cursă a fost avertizat de unul dintre şoferii de la firmă că ar fi o problemă tehnică la frâne pentru că nu mai ţineau bine în ultima vreme. Imaginile postate pe Facebook i-au înnebunit de durere pe părinţii celor decedaţi. „Doamne, ce mi-ai făcut! De ce m-ai părăsit şi tu? Cui m-aţi lăsat? Acum 9 luni taică-tu şi acum tu... Nu pot să înţeleg, ce are Dumnezeu cu mine, mai ales că eşti unicul meu fiu... De ce?", a scris pe reţeaua de socializare mama tânărului bucătar.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net