Șocant! Băiat de 10 ani din Alba, ademenit cu 2 lei într-o magazie şi apoi agresat sexual

Ultima actualizare:

    Băiețelul a fost ademenit în magazia din spatele curții Foto: captură stirileprotv.ro
Băiețelul a fost ademenit în magazia din spatele curții Foto: captură stirileprotv.ro

Un băiat de 10 ani dintr-o comună din Alba a trecut printr-o experiență îngrozitoare! Un bărbat din localitate l-a ademenit într-o magazie, unde l-a violat sub amenințări. Acum, monstrul cu chip de om a ajuns după gratii.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, necăsătorit și fără copii, lucra cu ziua în comna Vințu de Jos. Locuia chiar lângă bunicii copilului și deseori mergea în curtea lor pentru a ajuta la treburile gospodărești. Până în 17 septembrie, ziua în care s-a petrecut grozăvia.

Ovidiu M. l-a ademenit un băiatul de 10 ani într-o magazie din spatele curții, spunându-i că îi va oferi 2 lei dacă îl va urma. Aici, bărbatul l-a ameninţat pe minor şi prin constrângere l-a violat.

I-a dat jos pantalonii și i-a făcut sex oral

”În data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 15:30, inculpatul M., în timp ce se afla în curtea imobilului din Vinţu de Jos, i-a propus minorului P., în vârstă de 10 ani, să se deplaseze în şopru, inculpatul spunând că îi va da 2 lei. Minorul s-a deplasat în şopru, unde inculpatul l-a constrâns, ameninţându-l să stea şi să nu spună nimănui, că altfel se va întâmpla ceva rău, după care inculpatul i-a dat jos pantalonii şi timp de aproximativ 1 minut i-a efectuat un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorului de a se opune, datorată vârstei sale.   Inculpatul a încetat raportul sexual şi i-a tras pantalonii în sus minorului când a auzit că se apropie bunica acestuia din urmă”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, conform adevarul.ro.  

Bunica băiețelului a anunțat autoritățile, după ce copilul i-a povestit ce i s-a întâmplat. Violatorul a fost identificat la scurt timp și prins. Deși acesta a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, magistraţii au respins cererea. Ovidiu M. a fost arestat preventiv pentru viol. Totodată, copilul primeşte consiliere psihologică. Ancheta este în desfăşurare. 

Citește și: 

Un bărbat din Gorj a violat un copil și a filmat fapta! Pedofilul a distribuit apoi imaginile pe rețelele sociale

Condamnat pentru viol asupra unui copil de 6 ani, un pedofil din Iași și-a motivat fapta: „Nu am vrut să merg la alte femei, să îmi stric casa“

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net