ŞOCANT. Măcelarul din Argeş a leşinat în timp ce-şi tranşa victima. Şi-a revenit şi a continuat să o taie

Ultima actualizare:

Chiar dacă în timpul reconstituirii, Florin Mânzăraru nu a arătat că ar avea vreo urmă de regret, altfel au stat lucrurile în timpul comiterii faptei.

Criminalul le-a dezvăluit poliţiştilor că şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce o tranşa pe tânăra de 36 de ani, anunţă rtv.net. Nu poate să precizeze cât timp a stat fără vlagă lângă victimă, însă spune cu siguranţă că a continuat să o măcelărească după ce şi-a revenit.

 Florin Mânzăraru (37 de ani) a indicat, mai întâi, locul în care Iuliana Neblea s-a urcat în maşina sa. Ulterior, el a fost dus la apartamentul său din oraşul Topoloveni, unde le-a spus anchetatorilor cum s-a petrecut crima.

Mânzăraru a povestit că a omorât-o pe Iuliana Neblea în maşină, apoi a dus-o în cada din baia apartamentului, unde a secţionat cadavrul. Acesta a mai spus că a violat-o pe femeie în autoturism, fără să precizeze dacă acest lucru a avut loc înainte sau după ce a ucis victima.

Într-un final, criminalul a fost dus la podul de la Căteasca, unde le-a arătat oamenilor legii cum a aruncat cadavrul femeii în râul Argeş.

Poliţiştii caută în continuare piciorul drept al femeii.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net