Șocant! O mamă din Cluj și-a înjunghiat copiii și s-a rănit și ea, apoi a dat vina pe socrul său

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Setea de răzbunare a fost mai puternică chiar și decât iubirea pentru copiii săi! O femeie din satul clujean Băbdiu și-a atacat cu un cuțit cei doi copii și s-a înjunghiat singură, pentru ca apoi să sune la poliție și să spună că socrul său este vinovatul. Din fericire, nimeni nu a murit.

Răzbunarea este motivul halucinant care a determinat o femeie din satul Băbdiu să-și înjunghie cei doi copii, în vârstă de 6, respectiv 8 ani. Ținta era, de fapt, socrul său, pe care a dat vina pentru cumplitul gest. Astfel, după ce și-a rănit copiii și s-a tăiat și ea, a sunat la poliție și a anunțat că au fost atacaţi cu cuţitul în propria casă, scrie observatornews.ro.  

Atât copiii, cât şi mama, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal din Dej, iar femeia a ajuns direct pe masa de operaţie. Starea sa este stabilă. Medicii spun că a suferit multiple leziuni înjunghiate, atât în zona abdomenului, cât şi în zona cervicală, în zona cefei, dar a avut noroc şi nu i-au fost atinse organe vitale. Cei doi copii au suferit tăieturi superficiale în zona pieptului și a gâtului, însă au rămas internați în secţia de pediatrie a Spitalului din Dej. De asemenea, erau tăiați și în palme, semn că au vrut să se apere. 

Copiii au recunoscut că mama lor i-a atacat  

Femeia, care se afla în stare de ebrietate, l-a indicat drept făptaș pe socrul său. Acesta a ajuns mai târziu acasă în ziua respectivă și le-a spus oamenilor legii că nu ştie despre ce este vorba şi că toată ziua a fost prins cu treabă la o stână din localitate. Varianta bărbatului este susținută de mai mulţi săteni. Localnicii au confirmat că s-au aflat cu bunicul copiilor la stână toată ziua.

Ulterior, au ieşit la iveală informaţii care atestă că, de fapt, mama ar fi fost cea care a recurs la cumplitul gest, vrând să se răzbune pe socrul său, între cei doi existând un conflict mai vechi. Chiar și copiii au recunoscut, în cele din urmă, ca mama lor i-a atacat.

Femeia este acum cercetată pentru tentativă de omor. A fost anunţată și Protecţia Copilului, care va face o anchetă pentru a afla dacă, după externare, cei doi copii mai sunt în siguranţă în familia respectivă. 

Citește și: 

Tatăl din Cluj care și-a ucis copilul de 8 ani susține că a vrut să se sinucidă, dar nu a avut curaj!

Bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii, condamnat pe viaţă

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net