ŞOCANT! O româncă a fost ucisă şi tranşată în Israel

Ultima actualizare:

Presupusul criminal, cetăţeanul turc Aydan Demiran (50 de ani) a fost arestat marţi după-amiază în timp ce voia să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Turcia, a declarat poliţia, anunţă Mediafax. În timpul interogatoriului, el ar fi mărturisit crima.

Potrivit poliţiei, citate de site-ul ynetnews.com, după ce a strangulat-o, bărbatul a tăiat corpul victimei în bucăţi, pe care le-a pus într-o valiză, pentru a nu fi depistat.

Demiran locuia în Israel de 18 luni şi lucra ca muncitor în construcţii. Pentru moment, nu s-a stabilit dacă bărbatul a acţionat singur.

Românca a lucrat în Israel ca menajeră în ultimii ani, mai întâi la Haifa, apoi la Tel Aviv. Cadavrul ei a fost identificat sâmbătă, graţie unor “probe medico-legale găsite la faţa locului”, majoritatea probe de ADN.

Poliţia din Tel Aviv a contactat Interpol şi Poliţia Română pentru a găsi familia victimei, în România. Fiica femeii le-a oferit poliţiştilor numărul ei de telefon din Israel, ceea ce a condus la Demiran.

Capul victimei încă nu a fost găsit, dar poliţia susţine că Demiran a oferit informaţii care ar putea conduce la locul unde s-ar afla acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net