Şocant! Şi-a ucis fiica bolnavă şi s-a sinucis

Ultima actualizare:

Descoperirea şocantă a fost făcută de soţul femeii, în momentul în care s-a întors de la serviciu. Şi-a găsit soţia spânzurată în podul casei de pe strada Viitorului, sectorul 2, iar pe fiica sa strangulată.

Femeia i-a lăsat un bilet în care i-a explicat de ce a recurs la un asemenea gest. Nu a mai putut să trăiască aşa, chinuindu-se în fiecare zi.

Fiica lor, de 28 de ani, se născuse cu grave probleme psihice şi era mobilizată la pat. Mama ei făcuse cereri peste cereri pentru a o interna într-un spital de specialitate, însă ar fi fost refuzată de fiecare dată din lipsă de locuri.

"A scris că s-a săturat de atâta nebunie, că fata urla, ţipa. A zis că s-o ia Iadul, nu mai rezistă, iertare nu şi-a cerut", a declarat aseară, răpus de durere, soţul femeii.

Vecinii spun că femeia îşi făcea griji în ultima vreme şi din cauza casei. Stăteau cu chirie, iar imobilul fusese revendicat de proprietar. Nu-şi permiteau să se mute în altă parte, bărbatul fiind singurul care muncea.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Băluţă Constantin, vecin: „Numai Dumnezeu ştie de ce a făcut aşa ceva. Probabil că se săturase de atâtea probleme. Se chinuia cu fata. Nu-i întrebam ce se întâmplă, dar auzeam gălăgie, iar noaptea se clătina lustra”.

Scarlat Ioana, fostă colegă de serviciu: „Nu-mi vine să cred! Era o femeie normală. N-am ştiut că are atâtea probleme acasă, pentru că nu se văita niciodată. Singurul lucru pe care mi l-a spus a fost că are o fată bolnavă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net