Şocant! Un băcăuan şi-a decapitat concubina în faţa celor trei copii

Ultima actualizare:

    Agresorul este căutat în continuare de poliţişti.
Agresorul este căutat în continuare de poliţişti.

Oribila crimă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna Tamaş.

Un bărbat din Tamași și-a decapitat concubina, deoarece a crezut că aceasta are pe altcineva. După ce a mers la discoteca din comună, în noaptea de 17 spre 18 decembrie, în jurul orei 1, amețit de aburii alcoolului, a intrat în curtea iubitei, cu care era certat de două zile, pentru a-i cere explicații.

Ulterior, în fața polițiștilor, a spus că i s-a părut că un bărbat tocmai ieșise din curte. Când a intrat în casă, femeia dormea lângă copiii. Deși nu avea motive, a luat un cuțit de bucătărie, cu care a încercat să o taie. Femeia a vrut să fugă. Concubinul a găsit un topor, cu care a decapitat-o complet. Totul s-a întâmplat în fața celor trei copii ai femeii. Se pare că unul dintre ei este făcut cu bărbatul ucigaș.

La scurt timp după producerea crimei, bărbatul a vrut să se predea Poliției. Deoarece nu a găsit niciun polițist prin preajmă, a sunat la 112 pentru a se autodenunța. Spre dimineață, aceasta a fost reținut de poliție. El riscă acum 20 de ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net