Șocant! Un elev de 18 ani a fost înjunghiat la liceu

Ultima actualizare:

    Un elev de la Liceul ”Rulmentul” din Alexandria (de 18 ani) a fost înjunghiat de tatăl unui elev din clasa a IX-aFOTO: antena3.ro
Un elev de la Liceul ”Rulmentul” din Alexandria (de 18 ani) a fost înjunghiat de tatăl unui elev din clasa a IX-aFOTO: antena3.ro

Încă un incident la școală. De data aceasta, s-a petrecut un caz grav: un elev de 18 ani a fost înjunghiat la liceu. Tânărul a ajuns la spital.

S-a întâmplat la Alexandria, în urmă cu puţin timp (astăzi, 15 noiembrie), relatează Antena 3. Incidentul a avut loc pe terenul de sport al Liceului Tehnologic ”Rulmentul” din Alexandria, între doi elevi, unul de 18 ani și altul de 14 ani.

”Scandalul a pornit de la cel de clasa a IX-a care ar fi intrat în conflict cu câțiva colegi mai mici. Cel de 14 ani și-a chemat în ajutor tatăl. Acesta este recidivist, din comuna Băbăița. El l-a agresat pe cel cu care fiul său a avut un conflict”, a informat corespondentul Antena 3 de la fața locului.

Atacatorul a abandonat mașina în curtea liceului și a fost prins de o patrulă a Jandarmeriei. Asupra lui a fost găsit un cuțit.

Potrivit corespondentului postului Antena 3, tatăl elevului de 14 ani ar fi încercat să-l lovească pe băiatul de 18 ani cu cuțitul, dar nu este clar dacă el sau fiul său l-a înjunghiat.

”Doi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei altercaţii la unitatea de învăţământ la care învaţă. Am fost solicitaţi pentru un copil agresat. Când a ajuns la faţa locului ambulanţa a constatat că este vorba de doi copii, unul înjunghiat în braţ cu un cuţit. Este o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduşi la spitalul din Alexandria stabili”, a declarat directorul SAJ Teleorman, Cristian Popescu, citat de ziarulteleormanul.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net