Șocant! Unul din trei șoferi tineri omoară oameni pe stradă!

Ultima actualizare:

    Șoferi cu vârste până la 30 de ani provoacă cele mai grave accidente
Șoferi cu vârste până la 30 de ani provoacă cele mai grave accidente

Este oficial! Șoferii tineri sunt cei mai periculoși în trafic. Unul din trei omoară sau schilodesc oameni când este la volan. Numărul acestora a crescut îngrijorător.

Ponderea şoferilor cu vârsta de până la 30 de ani vinovaţi de producerea accidentelor rutiere grave a fost de 37,4% în 2013, potrivit datelor Poliţiei Rutiere, citate de Mediafax.

În România, cele mai recente statistici oficiale ale Poliţiei Rutiere arată faptul că 37,4% dintre şoferii vinovaţi de producerea accidentelor rutiere grave în anul 2013 sunt încadraţi în categoria de vârstă 16 - 30 de ani.

În medie, fiecare accident provocat de tineri a avut drept urmare 1,23 victime decedate sau rănite grav.

Statisticile Poliţiei Rutiere mai arată că tinerii domină categoriile de accidente grave cu cauze care reflectă un comportament riscant sau imprudent pe şosea cum ar fi conducerea fără permis (tinerii au generat 58% din totalul cazurilor), viteza neregulamentară - 53,9%, depăşiri neregulamentare - 44,8% sau conducerea sub influenţa alcoolului - 39,8%, scrie Mediafax.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net