Scene șocante într-o secție de poliție din județul Gorj. Doi poliţişti s-au luptat să ducă la audieri un şofer prins băut la volan. A fost nevoie ca oamenii legii să îl tragă de picioare, pentru că individul s-a trântit la pământ. Culmea, acesta şi-a chemat şi prietenii în ajutor.


Tot scandalul a pornit pentru că şoferul prins beat la volan a refuzat testarea cu etilotestul şi nu a vrut să meargă de bunăvoie la secţie. Cei doi agenţi s-au văzut nevoiţi să îl ia practic pe sus.

Nu a fost însă o misiune uşoară. Bărbatul s-a trântit pe jos, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să îl tragă de mâini şi picioare.

Culmea, individul şi-a chemat şi prietenii în ajutor, care au şi filmat incidentul. La un moment dat, unul dintre poliţişti a intrat în secţie pentru a lua un spray lacrimogen. Aici au intervenit prietenii, care l-au scăpat pe şofer din mâinile ceiluilat poliţist.

Agenţii au întocmit dosar penal. Tânărul nu recunoaşte că era băut şi îi acuză însă la rândul său de abuz pe poliţişti şi spune că va depune o plângere.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: