Un bărbat din Satu Mare a avut nevoie de spitalizare după ce a fost bătut de o polițistă. El a intrat în atenția oemnilor legii după ce a fost prins că se afla sub influența alcoolului în timp ce conducea.


Mircea Ardelean, în vârstă de peste 50 de ani, care locuiește în comuna Moftin, județul Satu Mare, este internat de cinci zile la Spitalul Județean de Urgență după ce, potrivit afirmațiilor acestuia, a fost bătut de o polițistă, precizează Adevărul.ro. agresarea fizică a fost atât de violentă, încât s-a ales cu o ruptură a vezicii urinare.

Întâmplarea s-a petrecut în noapte de 16 spre 17 februarie, când Mircea Ardelean se întorcea din localitatea învecinată, de la un nepot, unde consumase mai multe pahare cu alcool. Când a fost oprit de un echipaj de poliție, oamenii legii au constatat că era băut, așa că au decis să-l conducă la spital pentru a i se preleva mostre de sânge, iar apoi la secția de poliție din Carei, informează sursa citată.

„De acolo a început spectacolul. Ce s-a întâmplat se cam şi vede. Erau doi sau trei poliţişti şi o doamnă şi ea nu o înţeles o glumă. I-am zis că? tare mult semănaţi cu Elena Udrea. Şi ea s-a ridicat şi mi-a zis f**** şi m-a lovit aici(zona genitală), după care mi-am pierdut cunoştinţa. Nu ştiu dacă o dat şi ăia, nu ştiu asta. În jur de două noaptea m-au scos afară.” a declarat bărbatul.

Citește pe adevarul.ro explicațiile poliției din Carei cu privire la incident

Loading...