Șofer care a mers pe banda de urgență, pe A2: "Data viitoare, o iau tot pe banda de urgenţă. Am amenzi de 800 de milioane"

Ultima actualizare:

    Imaginile halucinante cu șoferii care mergeau pe contrasens pe Autostrada A2
Imaginile halucinante cu șoferii care mergeau pe contrasens pe Autostrada A2

Imagini sfidătoare publicate pe pagina de Facebook de Sindicatul Europol. Unul dintre șoferii surprinși pe banda de urgență, pe Autostrada Soarelui, nu e deranjat nici de faptul că a pus în pericol viaţa altor oameni, dar nici de amenda primită.

Întrebat de reporteri de ce a luat-o pe banda de urgență, șoferul a răspuns, senin: "Mă grăbeam, pentru că eram cu copilul și am vrut să ajung mai repede acasă. Data viitoare daca mă grabesc, o iau iar pe banda de urgență. Am amenzi de vreo 700-800 milioane, oricum nu le plătesc. N-am nimic, ce să-mi ia", a mai declarat șoferul, care a apărut într-un reportaj la știrile Digi24. În weekendul 24-26 iulie, polițiștii au supravegheat din elicopter traficul de pe autostrada Soarelui. Șoferii teribiliști care circulau pe banda de urgență au fost surprinși din aer în timp ce încălcau legea și au fost opriți imediat de polițiști.

Poliția Română, despre mașinile de pe contrasens, de pe A2: ”Mai mulți șoferi au fost identificați”. Ce riscă aceștia

Șoferi surprinși pe contrasens

Poliţiştii fac cercetări după apariţia în mediul online, pe 19 iulie, a unor imagini în care mai mulţi şoferi întorc pe Autostrada A2 şi circulă pe contrasens, majoritatea pe banda de urgenţă, dar câţiva şi pe banda întâi, relatează News.ro. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii vor face identificarea şoferilor respectivi, iar apoi vor fi luate măsuri împotriva lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net