Şofer de TIR beat, oprit de români în timp ce fugea de la un accident mortal în Spania

Ultima actualizare:

    Mai mulți români au imobilizat un șofer care a făcut accident mortal în Spania Foto: stiridiaspora.ro
Mai mulți români au imobilizat un șofer care a făcut accident mortal în Spania Foto: stiridiaspora.ro

Momente teribile pe o autostradă din Spania! Șoferul unui TIR care a ucis un pieton și și-a continuat drumul a fost prins cu ajutorul mai multor șoferi din traffic, majoritatea acestora fiind români.

Mai mulţi români, şoferi de TIR, sunt lăudaţi în Spania după ce au reuşit să oprească un alt şofer de TIR care încerca să fugă de la locul unui accident. Acesta din urmă consumase şi băuturi alcoolice.

Evenimentele au avut loc în jurul orei 18:00 la moșia Vilella. După coliziunea fatală, șoferul camionului a fugit, a intrat în sensul giratoriu Agullana în direcția opusă și a ajuns să se ciocnească frontal cu un vehicul. Cei trei ocupanți ai acestui al doilea vehicul au fost răniți ușor, scrie stiridiaspora.ro.

Românul care a reuşit să oprească TIR-ul fugarului a tras frâna de mână de la una dintre roţile din spate, făcând camionul avariat serios pe partea dreaptă să se oprească la câteva zeci de metri. Ulterior, un alt român a reuşit să deschidă portiera TIR-ului şi să scoată cheile din contact. 

Șoferul avea 0,66 mg/l alcool în aerul expirat

În plus, camionul s-a izbit de un semafor și de un semnal de circulație. După acest ultim accident, alți șoferi, inclusiv români, aflați la locul accidentului au putut să imobilizeze șoferul și camionul până la sosirea polițiștilor. În urma testării cu etilotestul, șoferului i-au ieșit 0,66 mg / l alcool în aerul expirat.

Multe mesaje de felicitare 

„Bravo conaționalilor români care au oprit un șofer beat în fugă după un accident cu victime în Junquera. Felul în care a fost oprit este demn de o scenă din filmele cu James Bond. Şoferul avea o alcoolemie de patru ori peste limita admisă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook El Rumanol. 

Mărturii de la faţa locului 

O româncă spune, în comentariile de pe pagina El Rumanol, ce s-a întâmplat acolo de fapt. „Am fost martoră la accident, în imagini nu se vede tot. A făcut invers rotunda (de fapt era prea grăbit să fugă de la alt accident ce îl făcuse cu câteva minute înainte, și-a călcat un coleg cu camionul, l-a omorât pe bietul om) și vroia sa scape. În glorietă a intrat în autoturism, după care a dat jos o farola, a dat puţin într-un alt camion și insista să plece.. Cel care filmează a tras frâna de urgenţă ce o au camioanele, s-a oprit remorca dar dobitocul ăsta tot accelera până când soțul meu s-a urcat, i-a oprit motorul și i-a luat cheile. Cum nu mai avea ce face s-a dat jos din camion.

După cum umbla șoferul, s-a văzut că e foarte beat sau drogat. Nici o treabă nu a avut că biata femeie din autoturism urla de durere de spate... Sper să primească o bună pedeapsă. Mare păcat că mor persoane nevinovate din cauza unor iresponsabili…”, a scris Roxana Puscasan pe Facebook, conform dcnews.ro

Citește și: 

O bandă de români a furat 273 de maşini de lux din Spania. Cum acţionau

Șase romani arestați în Spania pentru tâlhării prin metoda ”furt afectiv”. Cum erau păcăliți spaniolii

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net