Șofer prins cu 219 km/h în județul Buzău. Tocmai își cumpărase un Porsche de 400 CP

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Un bărbat de 50 de ani din Bucureşti, care tocmai îşi cumpărase un autoturism de lux, cu 400 de cai putere, a fost prins de radar în judeţul Buzău, cu 219 kilometri pe oră. Aceasta e cea mai mare viteză înregistrată în acest an pe un drum din judeţ.

Bărbatul de 50 de ani din Bucureşti venea din Neamţ, de unde îşi cumpărase un autoturism Porsche 911 Turbo şi se îndrepta spre Capitală. Potrivit News.ro, în judeţul Buzău, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Costeşti, bărbatul a fost surprins rulând cu 219 kilometri pe oră.

Întrebat de poliţişti de ce circula cu o viteză atât de mare, bucureşteanul a declarat că abia şi-a achiziţionat autoturismul de lux şi că nu şi-a dat seama că a ajuns să ruleze cu o viteză atât de mare. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 90 de zile. Viteza cu care bucureşteanul a fost surprins de radar este cea mai mare înregistrată în acest an, în judeţul Buzău.

Citește și:

Şoferi, radarul «fantomă» vă pândeşte pe şosele!

Amendă record aplicată unui șofer vitezoman din Suceava! Bărbatul a încălcat Codul Rutier de 16 ori în aceeași seară

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net