Şoferi, radarul «fantomă» vă pândeşte pe şosele!

Ultima actualizare:

    Poliţiştii de la Rutieră ies în mini-vacanţa de 1 Decembrie la «vânătoare» de vitezomani
Poliţiştii de la Rutieră ies în mini-vacanţa de 1 Decembrie la «vânătoare» de vitezomani

Nu apăsaţi prea tare pedala de acceleraţie şi nici nu circulaţi haotic! Nu se ştie de unde sunteţi pândiţi. Poliţiştii de la Rutieră ies zilele acestea pe străzi camuflaţi.

Un logan alb, albastru, roşu sau galben cu numere de înmatriculare normale. Nu pare a fi o maşină a Poliţiei şi totuşi ar putea fi. Ca să stopeze accidentele, cauzate în mare măsură de viteza excesivă, oamenii legii au decis să monteze aparate radar în autoturisme neinscripţionate. Poliţiştii îţi pot sufla în ceafă, treci pe lângă ei şi habar nu ai că eşti filmat. Poţi fi înregistrat pe acelaşi sens de mers sau din direcţie opusă. Ca să nu fii tras pe dreapta, nu depăşi viteza legală, semnalizează ori de câte ori schimbi banda, nu-ţi şicana partenerii de trafic şi nu-i zori pe cei din faţa ta să meargă mai repede! ”Astfel de radare «fantomă» vor împânzi drumurile naţionale şi autostrăzile în mini-vacanţa de 1 Decembrie”, avertizează reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei. Iar cum mai toată lumea pleacă de acasă la distracţie, cu siguranţă că mulţi şoferi certaţi cu legea vor pica în plasă. 


    Poliţiştii vor urmări traficul din  Loganuri neinscripţionate
Poliţiştii vor urmări traficul din Loganuri neinscripţionate

De Ziua Naţională vor fi la datorie 8.486 de poliţişti, dintre care 5.204 sunt de la Ordine Publică, 1.511 de la Rutieră, iar alţi 1.771 sunt de la alte structuri. Totodată, pe străzi vor fi scoase suplimentar 3.560 de autospeciale. Structurile de la Poliţia Transporturi vor asigura patrularea pe 123 trenuri de călători, cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările de 1 Decembrie, precum şi în 262 de staţii şi triaje de cale ferată. De asemenea, vor patrula în 13 aerogări internaţionale şi naţionale, precum şi în 23 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre. Bugetarii au liber de la stat cinci zile, începând de astăzi şi până duminică, inclusiv. 

Un carnet luat la fiecare zece minute 

simeon stalpnicul png

În weekend a fost măcel în rândul şoferilor! Un radar performant, pus de politişti la bordul unui bolid fără însemnele Poliţiei, a făcut prăpăd pe DN 2, în judeţul Buzău. La fiecare zece minute, câte un vitezoman a rămas fără permis. Toţi şoferii sancţionaţi au depăşit viteza legală cu cel puţin 50 km/h oră. Oamenii legii au descoperit că pe acest drum naţional se circulă frecvent cu viteze de peste 100 km/h în localitate. Recordul a fost atins de un şofer care a fost prins într-un sat cu 180 km/h.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net