Şoferiţa beată, scăpată de puşcărie de un fost consilier prezidenţial

Ultima actualizare:

    Yannina Oltean este fotomodel  şi dansatoare (fotografii: Monitorulcj.ro)
Yannina Oltean este fotomodel şi dansatoare (fotografii: Monitorulcj.ro)

Ruptă de beată, a plecat dintr-un club din Cluj la volanul maşinii sale de fiţe. Poliţia a somat-o să oprească, dar Yannina Oltean a apăsat acceleraţia şi a intrat în plin într-un taxi, rănind patru oameni. Cu toate acestea procurorii clujeni au considerat că blonda poate fi cercetată în libertate.

Liberă ca pasărea cerului! Cine s-ar fi gândit că blonda care a băgat în spital patru oameni, pentru că a condus beată maşina, va pleca liniştită acasă după cinci ore de audieri. Însoţită de avocatul Peter Eckstein Kovacs, fost consilier prezidenţial, tânăra de 29 de ani, se pare că a reuşit să-i impresioneze pe judecători. Lucru care nu i-a ieşit, însă, cu poliţiştii, aceştia fiind de neînduplecat, chiar şi atunci când blonda le-a promis un sex oral, dacă o lasă să plece, potrivit citynews.ro.

Avocatul Peter Eckstein Kovacs a însoţit-o pe Yannina la Parchet

simeon stalpnicul png

Blonda a ieşit de la audieri cu un fes tras pe ochi

simeon stalpnicul png

Aşadar, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de piele, o geacă neagră şi cu un fes bine tras pe cap, Yannina Oltean a părăsit, joi seara, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. N-a vrut să dea nici o declaraţie, la fel şi avocatul ei, care, deşi nu se ocupă de cazuri penale, a preluat dosarul Yanninei, întrucât se cunoaşte cu familia acesteia. Ea va fi cercetată în libertate sub control judiciar pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală. Asta înseamnă că blonda trebuie să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea ori de câte ori este chemată.

Yannina Oltean a fost gimnastă şi acum e fotomodel şi dansatoare.

A rănit patru oameni

Miercuri noaptea, Yannina Oltean a ieşit dintr-un club din centrul Clujului, s-a urcat beată la volan şi nu s-a sfiit să apese pe pedala de acceleraţie. Poliţiştii au văzut BMW-ul Z4 care mergea cu viteză din Piaţa Unirii spre Calea Moţilor. Au somat-o să oprească, dar în zadar. Pe Calea Moţilor, şoferiţa a scăpat volanul de sub control şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un taxi. Patru persoane au fost rănite şi duse la spital.

Frumuseţea asta a distrus două maşini de beată ce era!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net