Scene șocante! O femeie a fost amenințată cu cuțitul și lovită cu pumnul de un individ care în prealabil furase altă mașină, marți noapte (2 februarie) După ce individul a plecat în trombă, a provocat un accident care a băgat trei oameni în spital. Agresorul are 22 ani și se întorsese de curând din Spania. Victima crede că individul era drogat.


"Eu eram la volan, parcată, şi el a venit, mi-a deschis uşa de la maşină, a scos briceagul la mine, mi-a dat cu pumnul în ochi, m-a dat cu capul de volan, m-a tras de mână şi m-a scos afară din maşină. M-a pus să zic de două ori Isus şi amin. Şi în momentul ăla m-a scos. A scos briceagul la mine. M-a lovit la ochi, mi-a spart ochelarii, mi-a dat cu pumnul. El a venit din spatele maşinii, dezbrăcat (fără tricou n.r), cu nişte haine în mână şi cu briceagul.", a declarat victima, potrivit observatornews.ro.

Agresorul, în stare critică la spital

La scene a asistat și iubitul victimei: "Prima oară m-am dat eu jos, eu îl cunoaşteam. Am zis: "Armando, ce-ai mă? Şi a zis: Care Armando, mă, mă cunoşti tu pe mine?" Mi-a dat un pumn mie, şi după aia am dat să pun mâna pe el. M-a împins el, iar să dea cu pumnul, apoi a luat-o pe ea."

"În urma accidentului acesta a fost rănit grav, iar alte trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost rănite uşor. Agresorul este acum în stare critică. Analizele vor stabili dacă era băut sau drogat în timpul faptelor.", a explicat Mădălina Epure, IPJ Argeș.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: