Șoferul care a lovit două persoane, în Baia Mare, a fost reținut

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Oamenii legii l-au reținut luni, 5 iulie, pentru 24 de ore, pe tânărul în vârstă de 20 ani din Buciumi care rănit grav sâmbătă, 3 iulie, doi tineri, soț și soție, într-o stație de autobuz din orașul Baia Mare.

Tânărul a fost ridicat luni de polițiștii din Maramureș și este cercetat în stare de reținere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă.

Șoferul responsabil a fost reținut

Surse din rândul anchetatorilor, citate de presa locală, au declarat că marți tânărul va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

O femeie de 20 de ani și un bărbat de 23 de ani, soț și soție, au fost răniți grav, sâmbătă, 3 iulie, după ce o mașină scăpată de sub control a intrat într-o stație de autobuz din orașul Baia Mare și lovit în plin. Cei doi tineri au fost spulberați, în timp ce alte două persoane au reușit să se ferească în ultimul moment din fața mașinii scăpate de sub control.

Cei doi soți sunt în continuare în stare critică. Bărbatul este la Chirurgie Generală la Cluj-Napoca și are nevoie de transfuzie pentru a putea fi operat din nou la piciorul drept. Soția lui este în comă profundă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. 

Accidentul s-a produs sâmbătă, 3 iulie, în jurul orei 20.00. Femeia are piciorul stâng amputat, iar soțul ei s-a ales cu fractură deschisă la piciorul drept. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net