Șoferul care și-a omorât prietenul într-o cursă nebunească, din cauza geloziei, în Baia Mare, nu avea permis auto

Ultima actualizare:

    Tânărul care a murit în accidentul din Baia MareFoto: antena3.ro
Tânărul care a murit în accidentul din Baia MareFoto: antena3.ro

Accidentul groaznic din Baia Mare, în urma căruia a murit un tânăr nevinovat, scoate la lumină și alte ilegalități. Tânărul care l-a provocat nu avea permis auto, dar le-a arătat polițiștilor unul contrafăcut.

Accidentului rutier produs în localitatea Tăuții-Măgheruș, aflată la câțiva kilometri de Baia Mare, arată încă o dată cum teribilismul și comportamentele iresponsabile duc la tragedii. Victima, un tânăr de 24 de ani, a sfârșit la finalul unei curse la care a fost antrenat fără a avea o cauză personală.

Șoferul care a provocat accidentul nu are permios auto

După o urmărire ca-n filme pe mai bine de 5 kilometri, din gelozie, șoferul care pornise să se răzbune a piedut controlul volanului, iar în urma impactului puternic cu mașina urmărită, pasagerul din dreapta a fost aruncat din autoturism și a murit pe loc.

Șoferul care a provocat accidentul,  un tânăr în vârstă de 25 de ani din Vima Mică, a fost reținut pentru 24 de ore. Totodată, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că permisul de conducere prezentat de conducătorul auto a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitate. Autorul va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și uz de fals, scrie antena3.ro.

Cum s-a întâmplat accidentul  

Un tânăr de 28 de ani și-a confundat fosta iubită cu o altă fată care s-a urcat într-o mașină condusă de un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani. Imediat, acesta și-a luat un amic și a pornit într-o cursă nebună, în urmărirea mașinii în care credea că se află fosta iubită. Urmărirea  s-a desfășurat pe o distanță de 5 kilometri, pe DN1C.

La un moment dat, șoferul urmărit a oprit vehiculul pentru ca tânara să coboare. Atunci, șoferul gelos și amicul lui ar fi tăbărât spre autoturism și ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele. În acel moment, șoferul de 24 ani s-a speriat și a demarat în trombă din Baia Mare spre orașul Tăuții-Măgherăuș. Ceilalți doi au fugit spre autoturismul lor și au pornit iarăși în urmărirea lui. În tot acest timp, șoferul urmărit a sunat la 112 și a anunțat totul. Era la telefon cu Poliția în momentul producerii accidentului.

Șoferul gelos s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite, numai că din sens opus venea un alt vehicul. Atunci, pentru a evita un impact frontal, ar fi tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina urmărită pe care a proiectat-o într-un șanț din beton.

Prietenul șoferul gelos a murit  

Din mașina urmăritorilor, pasagerul din dreapta, adică prietenul șoferului gelos, a fost aruncat din vehicul și a decedat. Se pare că nu purta centura de siguranță. Șoferul gelos dar și șoferul urmărit au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. 

Citește și: 

Cursă pe viață și pe moarte în Baia Mare, din cauza geloziei! Cum și-a pierdut viața unul dintre pasagerii mașinilor

Accident mortal în București: Un pieton a fost spulberat de o mașină care se șicana în trafic cu alt autoturism

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net