Şoferul de TIR care a lovit două surori a mai fost implicat într-un accident cu victime

Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Buzău, şoferul, în vârstă de 29 de ani, din Suceava ar fi cumulat, în perioada 16 decembrie 2006 - 1 mai 2012, opt abateri la regimul circulaţiei rutiere, informează Mediafax. De asemenea, în februarie 2006, el a fost implicat într-un accident rutier cu victime, fiind trimis în judecată de Parchetul Judecătoriei Brăila.

Vineri seară, bărbatul care se afla la volanul unui TIR a accidentat două surori care traversau pe trecerea de pietoni, în localitatea buzoiană Limpeziş.

Una dintre fete, în vârstă de 15 ani, a decedat, iar cea de-a doua, în vârstă de 12 ani, a fost grav rănită, fiind transportată în comă cu un elicopter SMURD la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor spitalului, evoluţia stării de sănătate a fetei este favorabilă.

Ministrul Tineretului, Nicolae Bănicioiu, şi preşedinele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, au fost prezenţi la locul accidentului şi le-au acordat fetelor primul ajutor.

Adolescenta care a murit era elevă la Liceul de Arte din Buzău, dar şi membră a unui ansamblu folcloric. Fata provenea dintr-o familie modestă, cu mulţi copii.

Astăzi, rudele fetei decedate au mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a ridica sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net