Şoferul "tirului ucigaş" rămâne în arest preventiv

Ultima actualizare:

    Tirul românului a lovit circa 40 de maşini staţionate pe autostrada Egnatia (foto: kathimerini.gr)
Tirul românului a lovit circa 40 de maşini staţionate pe autostrada Egnatia (foto: kathimerini.gr)

Românul care a provocat tragicul accident pe o autostradă din Grecia, duminică dimineaţă, este în continuare cercetat în arest preventiv. Anchetatorii au ascultat joi depoziţia acestuia, însă afirmaţiile sale nu au fost considerate credibile, anunţă surse din poliţia greacă, citate de presa elenă.

Nicolae Tudoran (39 de ani), şoferul tirului care a adus atât suferinţă familiei sale şi altor câteva zeci din Grecia, a fost ascultat joi de anchetatori. El le-a spus celor care îl anchetează că autovehiculul pe care îl conducea duminică pe Egnatia Odos a rămas fără frâne cu 23 de kilometri înainte de incidentul care a îndoliat Grecia. Oamenii legii eleni nu cred teoria românului şi susţin că şoferul ar fi trebuit să ia măsuri mai repede pentru a opri camionul, dacă era conştient de avaria intervenită, conform site-ului enikos.gr.

Nicolae Tudoran (39 de ani) este cercetat în stare de arest preventiv, în Grecia (foto: curier.ro)
Nicolae Tudoran (39 de ani) este cercetat în stare de arest preventiv, în Grecia (foto: curier.ro)

Şoferul de tir se află în continuare în arest preventiv, iar "tirul morţii" e investigat de specialişti. Procurorul de caz din Veria, localitatea în apropierea căreia s-a petrecut accidentul, a respins joi teoria şoferului român, în ciuda declaraţiilor celui de-al doilea martor-cheie în acest caz. Un bărbat, posibil şofer de rezervă, a cărui identitate nu a fost divulgată, susţine că era pasager în camion în momentul impactului de pe autostradă. El a confirmt poliţiştilor tot ce le-a spus Nicolae Tudoran, ba mai mult, a afirmat că după impact el a fost cel care a fugit după ajutor într-un sat din apropiere.

Accidentul, care s-a petrecut duminică dimineaţă, la ora locală 10.30, pe autostrada Egnatia, între localităţile Veria şi Salonic, a îndurerat o ţară întreagă. Cinci oameni au murit în drum spre spital sau pe masa de operaţii, iar alţi 30 au fost răniţi.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net