Sorin Blejnar, la judecată în mafia petrolului

Ultima actualizare:

    Azi a început procesul lui Sorin Blejnar
Azi a început procesul lui Sorin Blejnar

Sorin Blejnar, fostul șef al Agenției Naționale de Administare Fiscală (ANAF) a ajuns azi în fața magistraților. La Tribunalul București se judecă primul termen în dosarul mafiei petrolului, în care acesta este implicat.

Sorin Blejnar, alături de alte 14 persoane, este acuzat de evaziune fiscală și sprijinirea unui grup infracțional, statul fiind prejudiciat în timpul mandatului său cu 56 de milioane de euro. Procurorii spun că fostul director al ANAF îi proteja pe infractori, astfel că prin șeful său de cabinet, Codruț Marta, dat dispărut, îi anunța atunci când plecau pe teren echipe de control. Principalii beneficiari au fost, se pare, soții Dana și Radu Nemeș, care treceau în acte că aduc în țară păcură, pentru care nu se plătește accize, dar în realitate era vorba despre motorină, ce era vândută în benzinării.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net