Sorin Grindeanu, în timp ce țara protestează: „Sunt lucruri clar politice în aceste întâlniri”

Ultima actualizare:

    Soin Grindeanu a onorat invitația Antenei 3, în timp ce zeci de mii de oameni protestează în toată țaraFoto: captură foto/Antena 3
Soin Grindeanu a onorat invitația Antenei 3, în timp ce zeci de mii de oameni protestează în toată țaraFoto: captură foto/Antena 3

În timp ce în Capitală și în alte orașe din țară, zeci de mii de oameni protestează împotriva legii grațierii și a amnistiei, premierul Sorin Grindeanu a onorat invitația canalului de televiziue Antena 3, unde s-a prezentat pentru a-și spune și el punctul de vedere cu privire la manifestații.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost prezent duminică, 29 ianuarie, în platoul antena 3, unde a declarat că respectă libera exprimare a cetățenilor, dar a observat că unele opinii din această săptămână au fost "distorsionate" și însoțite de afirmații jignitoare:

"Respect opiniile argumentate. E un drept legal să protestezi în România, atâta timp cât o faci pașnic și nu deranjezi pe alții, pentru că dacă se depășește această limită intrăm într-o cu totul altă zonă. (...) Am văzut și am urmărit cu atenție opiniile care au reieșit din aceste mitinguri. Multe dintre ele pot să le cataloghez că au avut poate distorsiuni. Am contat sursa sau modul în care au fost prezentate", a precizat premierul.

"Nu cred foarte mult în jigniri și în lucruri care prin modul abrupt în care încerci să le exprimi ca aceste lucruri duc la ceva bun. Nu mi se pare că argumentele însoțite de agresivitate verbală sunt cele care trebuie să primeze. De multe ori, această hiperbolizare a binelui și fanatismul în a crede că ceea ce gândești tu e corect s-ar putea să ducă la rău. Am urmărit tot ceea ce s-a întâmplat și ceea ce s-a strigat și sunt semnale, sunt anumite lucruri clare politic în aceste întâlniri, cum sunt oamenii care sunt veniți în piață fără de culoare politică, dar în urma cu șase săptămâni noi am avut alegeri. Cele mai bune sondaje, păreri, modul în care te exprimi într-o țară democratică se fac prin alegeri, iar noi am câștigat aceste alegeri", a mai adăugat sorin Grindeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net