Sorin Grindeanu, nemulţumit de deszăpezirea drumurilor din ţară! Cere demiterea directorului CNAIR

Ultima actualizare:

    Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu s-a declarat nemulțumit de modul în care s-a făcut deszăpezirea și a cerut, sâmbătă (7 ianuarie), demiterea șefului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor.

„E inadmisibil ca la 14 ore după ridicarea codului portocaliu să avem situații de acest tip”, a spus Sorin Grindeanu, sâmbătă la prânz.

El a mai declarat că „avem chestiuni ciudate în ceea ce înseamnă stocurile”, adăugând că este prea multă sare și prea puțin nisip. Premierul a mai spus că l-a rugat pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să trimită Corpul de control la CNAIR.

„De asemenea, l-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea domnului director, pentru că tot ce înseamnă coordonarea activităților de deszăpezire este deficitară”, a declarat Grindeanu, la Digi24.

Alături de Sorin Grindeanu, a făcut declaraţii şi Carmen Dan, ministrul de Interne: "Avem încă 128 de persoane blocate în zone de siguranţă, spun eu, pentru că sunt în staţii PECO. Deja îi scoatem pe cei care au fost staţionaţi la benzinăria de pe kilometrul 88, cu freza în faţă. Vom debloca situaţia în orele următoare, dar e nepermis că am ajuns la atâtea ore să constatăm că încă nu dăm drumul circulaţiei în condiţii de iarnă", a spus ministrul de Interne.

Aceasta a mai adăugat că a încercat să ia legătura cu prefectul de Giurgiu, dar fără niciun rezultat: ''Acum două nopți l-am căutat câteva ore pe prefectul de la Giurgiu. O să-i cer premierului demiterea lui pentru că e inadmisibil ca într-un județ care are și vămi să nu dai de prefect. Între timp am reuşit să dau de el''.

Ninsoarea s-a oprit, dar utilajele de deszăpezire nu au reuşit să cureţe toate drumurile. Un număr de 40 de drumuri naţionale din nouă judeţe, precum şi autostrăzile A2 şi A4, sunt încă închise, sâmbătă dimineaţă, fiind reluată circulaţia pe DN 3, în judeţul Ilfov.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net