Sorin Oprescu a câştigat Primăria Capitalei! Vezi aici prima declaraţie

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Candidatul independent susţinut de USL, Sorin Oprescu, a câştigat un nou mandat în fruntea primăriei Capitalei.

Sorin Oprescu a câştigat alegerile pentru postul de primar al Capitalei cu 65,8% din voturi. Contracandidatul său, Silviu Prigoană (PDL), a primit 15,7% din sufragii. Independentul Nicuşor Dan s-a poziţionat pe locul 3, 6,8% din voturi. George Becali a primit 1,4%.

Primarul Bucureştiului a făcut prima declaraţie la scurt timp după ce rezultatele EXIT POLL.

"Haideţi mai aproape, că mă simt mult mai bine când vă simt aproape. Mulţumesc frumos că aţi venit. Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi aici şi în special bucureştenilor care m-au votat. Vocea dumneavoastră se aude în acest moment în toată România. Am să vă arăt cât de mult înseamnă pentru mine voturile dumneavostră. Voi începe proiectele şi le voi definitiva.

Vă promit că nu am să vă dezamăgesc, îmi doresc să fiţi mândri de oraşul nostru, de capitala noastră. Azi îmi iau din nou angajamentul că nu voi fi doar primarul celor care m-au votat, voi fi primarul tuturor bucureştenilor. Voi continua să discut cu comunitatea. Împreună am făcut paşi importanţi în aceşti patru ani. Le mulţumesc bucureştenilor, pentru că e o mare responsabilitate să fii votat de peste 60% dintre oameni.

Ambiţia mea personală este de a demonstra că se poate să avem o Capitală europeană. Mi-aţi dat cinstea a fi din nou primarul vostru. E o onoare pentru mine să fiu primarul Bucureştiului. Vă garantez că voi rămâne acelaşi primar independent, însă dependent de voi.

Încă o dată, într-un bun sfârşit, vreau să mulţumesc echipei mele care a ştiut să stea deoparte. Se găseşte câte un fraier care să zică iată. ... Câteodată am mai sărit şi eu calul, dar...

În rest ce să discut, de gratuităţi, de lucruri ce nu se pot face peste noapte. Vă promit încă o dată că nu o să dezamăgesc", a declarat el pentru Realitatea TV.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net