Sorin Oprescu rămâne în arest preventiv

Ultima actualizare:

    Oprescu a fost ridicat pentru luare de mită
Oprescu a fost ridicat pentru luare de mită

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu rămâne în arest preventiv, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti. Magistrații au considerat cererea primarului general suspendat al Capitalei de înlocuire a arestului preventiv cu cel domiciliar ca fiind neîntemeiată.

Sorin Oprescu, primarul Capitalei suspendat din funcție pentru fapte de corupție, a solicitat înlocuirea măsurii arestării preventive cu o măsură mai ușoară, cererea sa fiind judecată vineri, la Tribunalul București.

Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile, a încercat să obţină o pedeapsă mai blândă şi să fie cercetat în arest la domiciliu sau sub control judiciar, însă nu a avut succes. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins solicitarea sa.

Magistrații Tribunalului București au considerat drept neîntemeiată cererea primarului general suspendat al Capitalei, de înlocuire a arestului preventiv cu cel domiciliar. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel București.

Sorin Oprescu acuză, în continuare, probleme de sănătate, ba chiar i s-a făcut rău joi în sala de judecată, înainte de începerea procesului. Escorta l-a scos din sală și l-a dus să ia aer, până ca dosarul său să fie luat în discuție.

Asta după ce Poliția Capitalei a respins, joi solicitarea lui Sorin Oprescu de a fi tratat, sub pază, la Spitalul Universitar de Urgență București. Poliția a considerat că lui Sorin Oprescu i se pot acorda îngrijiri și de către medicii Arestului Central.

Primarul suspendat al Capitalei a fost reținut în data de 5 septembrie, sub acuzația de luare de mită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net