Sorin Oprescu, vizitat de iubită în arest

Ultima actualizare:
Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitalei
Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitalei

Sorin Oprescu (63 de ani) a fost vizitat, miercuri (16 septembrie), de iubita sa. Primarul suspendat al Bucureştiului, care se află în arest, a petrecut două ore cu aceasta şi alţi câţiva apropiaţi, care i-au adus mâncare de regim şi apă.

Iubita lui Sorin Oprescu, care s-a ferit mereu de ochii curioșilor, l-a vizitat pe edil în arestul central al Poliţiei Capitalei. Simona Nica i-a adus mâncare de regim, pentru că acesta suferă de diabet. 


    Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitaleicaptură Romania TV
Simona Nica a venit în vizită la primarul suspendat al Capitaleicaptură Romania TV

Femeia nu a vrut să dea nici o declaraţie reprezentanților presei aflați la faţa locului, deşi jurnaliştii i-au pus mai multe întrebări, inclusiv legate de starea de sănătate a lui Oprescu, mai notează romaniatv.net. 

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei, marţi (15 septembrie), după decizia definitivă de arestare preventivă. Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat pe Ștefănel Marin (UNPR) în funcţia de primar interimar.

Edilul şef al Capitalei a fost arestat preventiv la 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită.

Procurorii DNA îl acuză pe Sorin Oprescu de luare de mită, susţinând că, la 5 septembrie, în baza unei înţelegeri prealabile cu şeful unei instituţii publice din subordinea sa şi o persoană de încredere, ar fi primit de la primul suma de 25.000 de euro, din 60.000 de euro ceruţi. Aceşti bani ar fi fost pretinşi de la patru persoane care l-au denunţat ulterior pe Sorin Oprescu.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net