Ministrul Sănătății Sorina Pintea a fost ironizată după ce, în cadrul unei vizite „de lucru” pe șantierul unui spital, a ales să îmbrace o rochie semnată de un brand renumit, care costă pe măsură.


Pintea a îmbrăcat în vizita de la Baia Mare o rochie roșie din mătase cu imprimeuri florale și dantelă creată de Casa Valentino, colecția RED Valentino. Conform site-urilor care comercializează genul acesta de haine, rochia se vinde cu 2.210 dolari. 

Sorina Pintea a purtat o rochie Valentino, pe șantier

Pentru această opțiune vestimentară, purtată în contextul menționat anterior, Sorina Pintea a fost criticată și ironizată în mediul online. Jurnalista Bianca Oanea a publicat pe rețelele de socializare imagini cu mins alături de un text ironic. „Sorina Pintea a devenit ieri cel mai bine îmbrăcat şef de şantier din România. Ministrul Sănătăţii spune că a verificat investiţia de 14 milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Pentru aşa o investiţie, s-a ales o rochie Valentino, de 2.200 de dolari.

sorina-pintea-rochie1.jpg

Sorina Pintea a purtat o rochie Valentino
Foto: Facebook

Doar că verificările se fac pe contracte, pe acte, iar rochiile nu sunt investiţii în sistemul de sănătate“. Ministrul Sănătăţii, a verificat miercuri, 27 august, modul în care sunt utilizate fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş“ din Baia Mare, mai exact 14 milioane de lei. Ținuta ministrului Sănătății vine în contextul în care în aceeași zi, premierul Viorica Dăncilă a efectuat o vizită în comuna Bogați din județul Argeș, îmbrăcată într-o rochie marca Fendi pe care a accesorizat-o cu o broșă Chanel. 

sorina-pintea-rochie-valentino.jpg

Rochia cu pricina costă 2.100 de dolari pe site-urile de specialitate
Foto: Facebook

Iulia Albu, despre ținuta Sorinei Pintea: „Este de un penibil greu de imaginat”

De asemenea, și criticul de modă Iulia Albu a comentat alegerea rochiei făcută de Sorina Pintea. „Ţinuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobism greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganţă care frizează penibilul. Niciodată nu te duci pe şantier cu tocuri şi cu rochie elegantă. Transparenţele sunt de asemenea total deplasate şi mă mir că doamna nu a avut şi o poşetă de seară la această ţinută“, a spus Iulia Albu, pentru Pro Tv


 

 

 

 
 
Loading...