Soția lui Dacian Cioloș și-a lansat un album muzical

Ultima actualizare:

    Valerie Cioloș Villeminfoto: captură video
Valerie Cioloș Villeminfoto: captură video

De Ziua Femeii, soția actualului premier al României a vorbit la un post de radio despre cea mai nouă pasiune a ei, muzica, dar și despre cum l-a cunoscut pe Dacian Cioloș. Valerie Cioloș Villemin este o persoană discretă și nu îi place să iasă în atenția presei.

Totuși, asta nu a oprit-o să își urmeze visul de a face muzică. Soția premierului a mărturisit, la postul de radio Europa FM, că acest proiect este unul important pentru ea, pe lângă faptul că lucrează pentru o fundație.

„Am redescoperit această pasiune, de fapt am fost obligată să-mi pun cariera între paranteze într-un fel şi acum îmi dau seama, la vârsta mea, că de fapt asta mă împlineşte mai mult decât orice aş face”, a declarat ea.

Pe Dacian Cioloș l-a cunoscut în Franța, când acesta se afla la studii. Pe atunci, Valerie Villemin nu credea că se va căsători cu un bărbat străin. „Cu bărbaţii francezi nu reuşeam să mă înţeleg. Aveam impresia că suntem din lumi diferite. Pe el l-am întâlnit când eu m-am întors în Franţa, era la studii. (…) Era în perioada în care toţi tinerii voiau să plece din România şi el voia să se întoarcă acasă, să facă ceva pentru România”, a declarat ea, citată de bn24.ro.

Soția premierului a mărturisit că preferă să stea departe de viața publică. „Nu am rol oficial şi nu e cazul să mă bag unde, cum se spune, nu îmi fierb oile”, a întrebat ea, iar apoi s-a amuzat de greșeala ei când moderatoarea a corectat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net