Gabriela, femeia care i-a fost parteneră de viață timp de 50 de ani lui Florin Condurățeanu, este de neconsolat după tragica dispariție a ziaristului. Femeia nu se poate dezlipi de catafalcul soțului său, care a părăsit lumea fulgerător, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.


Gabriela Condurățeanu a dezvăluit care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu soțul ei, chiar cu o oră înainte să moară. ”Întotdeauna a luptat singur și el considera că voința, că puterea minții o să-l ajute și nu trebuie neapărat să mergem tot timpul la primul semnal la medic. Spunea un lucru extraordinar «eu vreau să mor în picioare, în activitate», și Dumnezeu parcă l-a ascultat. N-a avut niciun fel de durere, a murit fulgerător”.

Florin Condurățeanu a chemat de două ori Salvarea

“Cu o oră înainte de a muri am vorbit cu el și mi-a spus că nu s-a simțit prea bine, că a chemat de două ori Salvarea. I-am spus să-și facă niște analize, poate îi schimbă tratamentul. Am dat puțin vina pe condițiile meteo. A zis «nu, nu, sunt foarte bine, tu stai liniștită». Eu eram, ca de obicei, plecată la nepoțica mea, și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus că este disperat, că l-a adus pe Țuțu acasă și că a picat pur și simplu în ușă. M-am îmbrăcat repede, am ajuns cam într-o jumătate de oră, nu l-am mai prins conștient și foarte repede s-a pierdut. Nu i-am prins ultimele cuvinte. Eu am vorbit la telefon, ultimele cuvinte astea au fost «te rog, du-te și fă-ți niște analize», «nu-ți face griji, stai liniștită, plec acasă, mă odihnesc și totul este în regulă»”, a povestit în lacrimi Gabriela Condurățeanu, pentru Antena 3.

sotie-florin-condurateanu.jpg

sotia lui florin condurateanu
Soția lui Florin Condurățeanu, de neconsolat după moartea jurnalistului
foto: captură/Antena 3


Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la sala de marmură, de la Casa Presei. Jurnalistul s-a stins din viață luni, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Răzvan, fiul jurnalistului, era lângă tatăl său când a sunat la 112, însă ambulanța a ajuns mult prea târziu.

 
 
Loading...