Soția magnatului Dan Adamescu: „A fost bărbatul pe care l-am iubit!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiar dacă au avut un proces de divorț cu scandal, soția lui Dan Adamescu spune că ea trebuie să îl conducă pe ultimul drum și să pregătească funerarii ca la carte, demne de cel care a fost ”un om puternic şi care a constituit un model profesional pentru mulți”.

A trăit 10 ani în concubinaj, apoi a fost căsătorită 12 ani cu multimiliardarul Dan Adamescu. În 2015, Carmen Adamescu a deschis proces de divorț, chiar când soțul ei era anchetat și judecat pentru fapte de corupție. A cerut jumătate din averea de la acea dată, circa 350 milioane de euro, și să poarte numele de fată, Palade. În motivare, Carmen Adamescu a spus că s-a săturat să mai fie jignită și înșelată, iar afaceristul s-a apărat spunând că soția îi fură din avere.

Următorul termen în proces ar fi fost în luna martie 2017, dar luni noapte (22 ianuarie) omul de afaceri a murit pe patul de spital, cu doi gardieni la ușă pentru că fusese condamnat definitiv la 4 ani și patru luni cu executare.

Pentru prima dată, Carmen Adamescu face declarații în legătură cu aceste evenimente.

”În seara zilei de 23 ianuarie 2017 soţul meu, cunoscutul om de afaceri Dan Adamescu, a decedat pe patul unui spital privat, având doi gardieni la uşă şi nici o persoană dragă şi apropiată care să-i ţină lumânarea. Chiar dacă ne aflăm în proces de divorț, acest eveniment nefericit m-a afectat profund, întrucât l-am pierdut pe cel care, vreme de mai bine de 22 de ani, a fost soţul şi partenerul meu, bărbatul pe care l-am iubit, respectat şi susţinut chiar şi după ce ne-am despărţit. Deşi nu sunt televizate, lacrimile de pe obrajii şi din sufletul meu sunt cele ale femeii pe care şi el a iubit-o şi preţuit-o atâta timp. Chiar dacă decesul a survenit pe timpul detenţiei, soţul meu, Dan Adamescu, are dreptul la o înmormântare pe măsura contribuţiilor pe care le-a adus la dezvoltarea mediului de afaceri românesc. De aceea, împreună cu sora sa, doamna Călinescu Eugenia Constanze, îi informez pe toţi cei care l-au preţuit şi apreciat pe Dan Adamescu că trupul său neînsufleţit va fi depus la Biserica Domnița Bălașa unde, începând cu orele 18:00 (26 ianuarie 2017), îi vor putea prezenta omagiile şi îşi vor putea lua rămas bun de la acest om puternic şi care a constituit un model profesional pentru mulți dintre cei care l-au inconjurat de-a lungul vieții. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu Evanghelic, pe data 27 ianuarie 2017, începând cu ora 14”, a spus Carmen Adamescu, citată de stiripesurse.ro.

”În spaţiul public au fost lansate, în ultimele ore, multe afirmaţii mincinoase referitoare la persoana mea şi la relaţia cu defunctul meu soţ. Le voi răspunde, după ce îmi voi fi îndeplinit îndatoririle faţă de cel decedat, urmând ca cei care îşi permit să mă jignească şi să atenteze la amintirea pioasă a relaţiei cu soţul meu să plătească pentru excesele lor. În calitate de soţ supravieţuitor, îmi asum gestionarea proprietăţilor şi afacerilor defunctului meu soţ, Dan Adamescu, cu tot profesionalismul care m-a caracterizat ani şi ani de zile. Voi asigura continuitatea tuturor operațiunilor şi voi respecta toate angajamentele anterioare faţă de partenerii noştri de afaceri”, a mai precizat Carmen Adamescu, citată de aceeași sursă.

Este o replică la afirmațiile acuzatoare ale lui Alexander Adamescu, unicul fiu al magnatului, care a făcut declarații dure din Marea Britanie la adresa soției tatălui său

”Persoane care nu au calitatea de membri ai familiei noastre, ci sunt doar tolerate în cadrul acesteia, nu au nici un drept legal în privinţa organizării funeraliilor sau gestionării afacerilor. De aceeea, informez opinia publică că orice afirmaţii referitoare la decizii de afaceri pe care ar urma să le ia sunt lipsite de temei legal şi lovite de nulitate. Iar cei ce vor continua să le colporteze vor răspunde pentru orice daune materiale şi morale produse ca rezultat al răspândirii unor asemenea informaţii false. Îi asigur pe toţi moştenitorii legali că voi lua toate măsurile pentru conservarea întregului patrimoniu rămas de pe urma defunctului meu soţ şi pentru pregătirea corespunzătoare a succesiunii. În termenul legal, vor avea ocazia de a-şi formula pretenţiile şi a participa la dezbaterea modului în care fiecare va primi cota legală ce-i este rezervată. Indiferent de ceea ce simţiţi sau gândiţi în legătură cu cel ce a fost Dan Adamescu, vă rog să respectaţi funeraliile sale şi să rostiţi creştinescul „Dumnezeu să-l ierte!”, e mesajul lui Carmen Adamescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net