Soţia militarului ucis, la spital în stare de şoc

Ultima actualizare:

    Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat azi în Afganistan
Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat azi în Afganistan

Încă un român a murit în războiul altora. O coloană de trei blindate cu militari români a fost izbită frontal de o maşină plină cu explozibili, pe o autostradă din Afganistan. Un soldat a murit, iar 5 sunt răniţi.

Ieri dimineaţă, doi militari au sunat la o uşă dintr-un bloc din Craiova. Urmau să anunţe o femeie cu un copil mic că a rămas văduvă. Le-a trebuit o oră ca să dea cumplita veste şi să o îmbărbăteze pe tânăra femeie. Nu au reuşit, a fost nevoie să fie dusă la spital, în stare de şoc.

Soţul ei, plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu, în vârstă de 35 de ani, şi-a pierdut viaţa duminică dimineaţa, într-o misiune în Afganistan. Bărbatul a vorbit ultima dată cu familia în 28 martie şi le-a mărturisit că a plecat într-o operaţiune dificilă, însă nu au de ce să îşi facă probleme şi că abia aşteaptă se întoarcă acasă.

„Era angajat din anul 2001 în Armată şi a mai fost plecat în şase misiuni în Irak şi Afganistan. Am aflat vestea în această dimineaţă şi sunt devastat. Familia este în stare de şoc. Soţia lui Claudiu e la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale în momentul în care a aflat ce s-a întâmplat", a declarat vărului plutonierului major mort la datorie în Afganistan.

Toată familia e devastată de durere. Militarul mai fusese rănit în anul 2010, într-un exerciţiu la poligonul Cincu, din Braşov. Trei militari din Craiova au murit atunci, iar Claudiu Constantin Vulpoiu a fost transportat de urgenţă la spital, după ce o bombă le-a explodat în faţă. Ieri, nu a mai avut noroc.

Din păcate, plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a decedat, iar sublocotenentul Ionuţ Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murărescu şi caporalii clasa a III-a Marius Cristian Cănuci, Marius Bogdan Radu şi Eugen Valentin Pătru au fost răniţi, în Afganistan, ieri dimineaţă.

Cănuci Marius

simeon stalpnicul png

Eugen Valentin Pătru

simeon stalpnicul png

Click! spune

Din 2002, de când România participă la reconstrucţia acestei ţări, 23 de militari au căzut la datorie, iar alţi 130 au fost răniţi. În Afganistan, acum sunt 1.000 de militari.

Militar român, mort în Afganistan! În urma atacului, alţi cinci oameni au fost răniţi

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net