Dispariţia unei turcoaice de origine română, produsă în urmă cu 7 zile, se dovedeşte a fi un caz complicat pentru poliţiştii constănţeni. Tânăra, care venise în vizită în România, împreună cu fetiţa ei, nu a mai fost văzută din data de 3 mai.


Lara este căsătorită şi locuieşte în Turcia de cinci ani. Ea nu a renunţat însă la cetăţenia română şi are, în Constanţa, o proprietate în cartierul Coiciu.

Tânăra a venit în Constanţa, la 27 aprilie, împreună cu fiica ei de 3 ani. A intrat în ţară la volanul unui bolid Porche Panamera, autoturism ce valorează aproximativ 100.000 de euro.

Tânăra avea un apartament într-un bloc turn, în Constanţa


Cât a stat în Constanţa, „s-a afişat prin cluburi, unde a cheltuit sume importante de bani. În permanenţă avea asupra ei 2.000 - 3.000 de dolari", a precizat comisarul-şef Gheorghe Lupşă, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa.

Cu o săptămână înainte de dispariţie, a cheltuit 15.000 de dolari într-un club din Capitală. Lara Şaban voia să-i cumpere mamei ei un apartament în zona Zodiac. În ziua dispariţiei, a plecat din Constanţa rugându-şi prietena să aibă grijă de fetiţa ei.

Urma să se întâlnească cu mama şi fratele ei în faţa hotelului Zodiac, ca să vizioneze apartamentul. Nu a mai ajuns la întâlnire. Prietena a alertat Poliţia după câteva ore. Maşina Larei Şaban a fost găsită parcată pe strada Mircea cel Bătrân, în faţa blocului „Creion".

Poşeta femeii nu se afla în autoturism, însă banii cu care venise în Constanţa au fost găsiţi în seif.

Bărbatul Larei, candidat la Primăria Istanbul

În cursul anchetei, oamenii legii au aflat că soţul femeii, Huseyn Sipahi, este candidat la Primăria oraşului Istanbul şi un potent om de afaceri din Turcia. Anchetatorii spun acum că femeia ar putea să fi fost răpită, fie pentru bani, fie de vreun contracandidat politic al soţului său.


Loading...
Citeste tot despre: