Soţii Macron plătesc averi ca să arate bine

Ultima actualizare:

    Preşedintele Emmanuel Macron s-a aflat ieri  la Bucureşti pentru aproape 10 orefotografii: David Muntean, AFP, Inquam Photos
Preşedintele Emmanuel Macron s-a aflat ieri la Bucureşti pentru aproape 10 orefotografii: David Muntean, AFP, Inquam Photos

Să fii preşedintele Franţei nu e treabă uşoară. Numai în ultimele trei zile, Emmanuel Macron a vizitat trei ţări, a purtat discuţii oficiale, a fost implicat în negocieri delicate, zâmbind în acelaşi timp relaxat şi afişând un aer de vacanţă. Totul a fost posibil cu ajutorul machieuzei personale, pe care o plăteşte regeşte.

Dacă vi s-a întâmplat să admiraţi tenul perfect bronzat şi lipsit de riduri al preşedintelui francez, trebuie să ştiţi că ”vinovată” nu e doar moştenirea genetică. De faţa lui Emmanuel Macron (39 de ani) se ocupă o specialistă recrutată de soţia preşedintelui, fosta profesoară de teatru Brigitte Macron (64 de ani), cea care se îngrijeşte, de altfel, şi de garderoba celui mai important om din Franţa.

simeon stalpnicul png

Recent au ieşit la iveală costurile cu această machieuză pricepută, iar electoratul a fost îngrozit. Jurnaliştii de la publicaţia franceză “Le Point” au descoperit că administraţia prezidenţială a cheltuit nu mai puţin de 26.000 de euro pentru machiaj şi tratamente cosmetice, în cele trei luni de când Emmanuel Macron este preşedinte. Mai mult decât a cheltuit la vremea lui Nicolas Sakozy pentru aceleaşi servicii. Fostul preşedinte îi tăia o factură de 8.000 de euro lunar machieuzei sale, Marina Michenet.

De la câştigarea alegerilor, în luna mai, preşedintele Emmanuel Macron a achitat două facturi pe numele Natacha M. expertă în machiaj. O notă a fost de 10.000 de euro şi cealaltă de 16.000 de euro. Gurile rele spun că în „pachetul” serviciilor de înfrumuseţare a intrat şi machiajul Primei Doamne, Brigitte Macron. Aceasta a apelat la injecţii cu botox în faţă, acid hialuronic în buze şi la implanturi în pomeţi pentru a păcăli vârsta. Cochetă şi elegantă încă de pe vremea când preda dramaturgie, Brigitte Macron are extensii de păr, cheltuie sume mari pe tratamentele cosmetice de înfrumuseţare şi a făcut în trecut inclusiv o corecţie de piramidă nazală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net