Soţul studentei criminale tună şi fulgeră: «ANP-ul a făcut o crimă şi acum vrea să se disculpe»

Ultima actualizare:

    Claudiu Şatran şi Carmen Bejan
Claudiu Şatran şi Carmen Bejan

Claudiu Şatran, soţul studentei criminale Carmen Bejan, este disperat după ce aceasta a piedut săptămâna trecută copilul.

Bărbatul este convins că soţia lui este victima unui abuz făcut de ANP (Administraţia Naţională a Penitenciarelor) aceştia din urmă privând-o de anumite drepturi umane. "ANP-ul a făcut o crimă şi acum vrea să se disculpe. În penitenciar nu poţi să iei pastile, aşa cum vrei. Să presupunem că a luat pastile, dar la ecografii de ce nu s-au constatat anormalităţi ale sarcinii.

E vorba de dezinteres total. Nimeni nu îşi poate imagina ce se întâmplă într-un penitenciar. Eu tot ce spun dovedesc cu acte. Ea două săptămâni a fost ţinută fără mâncare că era vegetariană şi până a făcut cerere să le spună că nu vrea carne, a durat peste 14 zile", a explicat acesta la Kanal D.

Specialiştii din cadrul Direcţiei Medicale şi Direcţiei Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar au verificat modul de aplicare a regimului de detenţie, respectiv acordarea drepturilor la vizită, pachete, alimentaţie şi asistenţă medicală în cazul persoanei private de libertate Carmen Şatran (Bejan), la cerera ministrului Justiţiei, Titus Corlăţean.

În urma verificărilor făcute, s-a stabilit că deţinuta şi-a cumpărat din fonduri proprii, în septembrie 2011, medicamentul Ciprofloxacin, pentru tratarea unei infecţii urinare.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net