Spaimă! O angajată a închisorii Poarta Albă, agresată sexual de doi deţinuţi

Ultima actualizare:

    Penitenciarul Poarta Alba
Penitenciarul Poarta Alba

Episod traumatizant la Pentenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa! O angajată a închisorii a fost sechestrată joi de doi deţinuţi în baia clubului de activităţi educaţionale, fiind la un pas să fie violată.

Angajata se afla la clubul puşcăriei împreună cu doi deţinuţi aflaţi în regim semideschis, pentru că îşi ispăşiseră o parte din pedeapsă şi avuseseră o bună purtare. La un moment dat, cei doi deţinuţi au devenit violenţi, ameninţând-o pe femeie cu un cuţit şi obligând-o să intre în toaletă, hotărâţi s-o agreseze sexual. „Acţionând cu tact şi cu profesionalism, lucrătoarea i-a convins pe cei doi să renunţe la intenţie după aproximativ zece minute. S-a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care deţinuţii au intrat în posesia cuţitului improvizat”, a comunicat Administraţia Naţională a Penitenciarelor. În urma traumei suferite, angajata agresată se află sub îngrijire de specialitate, având nevoie de consiliere şi psihoterapie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net