Speriat de conflictul dintre părinți, un copil a sunat la 112 și a strigat ”O omoară”

Ultima actualizare:

    Foto: totuldespremame.ro
Foto: totuldespremame.ro

Un apel la 112, în care o voce de copil anunța o posibilă crimă a pus pe jar autoritățile din Iași. Fără a oferi și alte detalii, un copil a strigat ”O omoară”, după care convorbirea s-a încheiat brusc.

Ajutați de specialiștii STS, polițiștii au început imediat cercetările pentru a găsi locul de unde s-a sunat, fiind vorba despre viață și de moarte. Totuși, au luat în calcul varianta ca totul să fi fost glumă. Din păcate, s-a dovedit că apelul a fost real și a fost făcut de un minor care asista la o ceartă violentă între părinții săi.

Poliţiştii au identificat locaţia din care a sunat copilul respectiv, iar părinţii au fost conduşi la Poliţie pentru audieri. Apelul fusese dat din localitatea Ciurea de către copilul unei femei de 37 de ani, scrie adevarul.ro. ”În baza verificărilor, poliţiştii au fost identificat apelantul: copilul femeii de 37 ani, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului. Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost găsiţi de poliţişti acasă şi conduşi la sediul poliţiei. Aceasta le-a declarat poliţiştilor că între ea şi bărbat a avut loc o ceartă şi că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, arată reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Poliţiştii afirmă că în trecut nu au fost depuse plângeri din partea femeii privind existenţa unor conflicte în familie. „Precizăm că nu au mai fost primite plângeri din partea femeii sau sesizări prin SNUAU 112 privind conflicte intrafamiliale. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, spun poliţiştii ieşeni. 

Citește și: 

Un băiat de 13 ani din Brăila a sunat la 112 și a spus că a răpit un adolescent. A cerut o recompensă uriașă

Panică într-o comună gorjeană după ce un copil de nici trei ani a dispărut. Unde a fost găsit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net