Un container pentru morți a fost adus la Piatra Neamț, după ce spitalul unde a avut loc incendiul a solicitat acest lucru. Pentru că morga unității medicale depășise capacitatea maximă înainte de izbucnirea incendiului, personalul a solicitat un container pentru cei zece morți din urma tragediei.


Spitalul Județean din Piatră Neamț a solicitat un container pentru morții din incendiul care a avut loc la secția de Terapie Intensivă a unității spitalicești. Morga spitalului era deja plină înainte ca incendiul mistuitor să aibă loc.

A fost adus un container pentru morții din incendiu

Spitalul Județean de Urgență Neamț avea două saloane de AȚI, în care erau tratați bolnavii COVID-19. Morga spitalului era deja la capacitate maximă, astfel că a fost necesar un container pentru cei zece morți, în urmă incendiului, potrivit digi24.ro.
Este vorba despre 7 bărbați și 3 femei, cu vârste cuprinse între 67 și 86 ani, potrivit unui comunicat de presă remis duminică, 15 noiembrie, de conducerea unității sanitare.

Ceilalți șase pacienți, care se aflau în salonul alăturat celui care a fost afectat în totalitate de incendiu, au fost transferați sâmbătă noapte către Spitalul modular din Lețcani.

 

 
 
Loading...