Spovedania iubitei unui interlop: ”Panaramo, îți dau un pumn de rămâi strâmbă”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O tânără de 22 de ani susţine că trăieşte un adevărat calvar după ce a acceptat să fie iubita unui interlop. Fata a apelat la Poliţie deoarece, spune ea, se teme pentru propria viaţă. Cazul a ajuns în atenţia Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi. În replică, apărătorii interlopului neagă acuzaţiile aduse de fată.

Fata l-a cunoscut pe Claudiu Florin V. în noiembrie 2015, pe Facebook, cei doi începând o relaţie. În ianuarie 2016, ea spune că a aflat că bărbatul este căsătorit, motiv pentru care i-ar fi vrut să rupă relaţia. În acel moment, spune tânăra, Florin V. ar fi reacţionat violent, lovind-o şi ameninţând-o că îi va contacta părinţii şi le va spune că s-a iubit cu un bărbat căsătorit, relatează adevărul.ro.

„Din acel moment viaţa mea a devenit un adevărat coşmar. V. a început să mă urmărească şi să îmi hărţuiască prietenii şi cunoştinţele, mi-a interzis să primesc vizite ori să ies din casă fără să am acceptul lui, mi-a impus prin ameninţarea cu acte de violenţă să îl însoţesc la Cluj ori de câte ori voia să cumpere vreo maşină pentru a o revinde, să mă controleze venind zilnic în faţa blocului în care locuiesc pentru a se asigura că sunt în casă, să îmi verifice telefonul, contul de Facebook şi e-mail“, a arătat Nina C. într-o plângere aflată în lucru la Poliţie.

Poze indecente folosite pentru şantaj

În martie 2016, Florin V. ar fi obţinut desfăşurătorul convorbirilor telefonice efectuate de ea, acuzând-o că i-ar fi fost infidelă. În acel moment, se mai arată în plângerea citată, fata ar fi fost strânsă de gât. „Ulterior acestui incident, mi-a impus să îmi schimb numărul de telefon, mi-a anulat noua cartelă şi a solicitat eliberarea unei alte cartele pentru a avea acces la conversaţiile şi apelurile mele“, a mai relatat tânăra. Ea a mai precizat că, în septembrie 2016, ar fi fost implicată într-un accident rutier minor, Florin V. venind la faţa locului şi lovind-o cu pumnii şi picioarele.

De asemenea, tânăra de 22 de ani a mai spus că a fost fotografiată dezbrăcată, fără voia ei, fiind şantajată că, dacă va întrerupe relaţia, respectivele imagini vor fi postate pe Facebook. În cele din urmă, disperată, tânăra spune că, în noiembrie 2016, a luat decizia de a povesti părinţilor prin ce trece. Florin V. ar fi luat şi el legătura cu părinţii fetei, spunându-le acestora - potrivit plângerii, că o va omorî pe fată şi nu îi vor mai găsi corpul.

În repetate rânduri, povesteşte fata, iubitul ei ar fi încercat să intre cu forţa în apartamentul ei şi ar fi numit-o mizerie, împuţitură, răpănoasă, târfă, zdreanţă, prostituată etc. Interlopul i-ar mai fi spus tinerei că, „dacă scoţi nasul din bloc, te distrug; îţi dau un pumn, panaramo, de rămâi strâmbă pe viaţă; 200 de bastoane îţi dau în cap“.

Ce spune avocatul interlopului

În decembrie 2016, Nina C. spune că a plecat din oraş şi, pentru că nu i-a mai răspuns la telefon interlopului, acesta ar fi distribuit fotografii cu ea goală pe o pagina de Facebook.  Fata a sperat că, dacă o va contacta pe soţia lui Florin V., va scăpa.

S-a întâlnit cu aceasta personal şi a restituit mai multe bunuri pe care le primise de la interlop, în timpul relaţiei: un telefon, o geantă, o brăţară Pandora, o eşarfă şi o pereche de ochelari de soare. Cu toate acestea, mai spune tânăra, Florin V. a continuat să o insulte, creând o nouă pagină de Facebook şi distribuind aceleaşi fotografii compromiţătoare. Când i-a spus că va face plângere la Poliţie, interlopul ar fi replicat că va face şi el o sesizare în care o va acuza pe fată că i-a furat 20.000 de euro, fapt pe care tânăra îl neagă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net