Stare de alertă în Cluj. Au evadat patru infractori. Trei dintre ei au fost prinşi

Ultima actualizare:

    Bărbaţii erau în arest preventiv
Bărbaţii erau în arest preventiv

Patru bărbaţi aflaţi în arestul Poliţiei Judeţene Cluj, trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, au evadat, sâmbătă seară, profitând de neatenţia poliţiştilor care erau de serviciu.

UPDATE Duminică 09.30 Doi dintre cei patru tineri evadaţi din arestul Poliţiei Judeţene Cluj au fost prinşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, respectiv, duminică dimineaţă, poliţiştii continuând căutările pentru găsirea celui de-al patrulea evadat, după ce, sâmbătă seară, l-au prins pe Daniel Baciu, minorul de 16 ani.

Aceleaşi surse au mai precizat pentru Mediafax că cel de-al treilea evadat a fost prins, duminică dimineaţă, în jurul orei 07:00, în zona gării din Cluj-Napoca, fiind vorba despre Tiberiu Lăcătuş, de 22 de ani, care fusese arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Imediat după evadare a fost instituită o alertă în întreg judeţul. Pentru căutarea infractorilor, poliţia a organizat filtre mai ales la intrările şi ieşirile din localităţi şi la gări, anunţă aceeaşi sursă.

Procurorul de caz face cercetări şi pentru săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu în ceea ce îi privește pe polițiștii care erau de serviciu la arestul IPJ

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net