Starea de alertă, anunțată și prin sms. Românii au primit mesaj Ro-Alert cu o mică greșeală în text

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Utilizatorii de telefonie mobilă au primit, vineri, în jurul prânzului, un mesaj Ro-Alert prin care au fost anunțați de instituirea stării de alertă în toată țara, precum și despre măsurile sanitare de protecție împotriva răspândirii infecției cu coronavirus. Numele virusului ucigaș a fost, însă scris greșit în componența mesajului.

Mesajul Ro-Alert de nivel 2 a fost primit de utilizatorii de telefonie mobilă în jurul orei 14.20. „STAREA DE ALERTĂ a fost instituită de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul coronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCA, acoperind nasul și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA de 1,5 metri față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPĂLAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă!”, se arată în mesaj. Dintr-o eroare, cuvântul coronavirus, pe care cu toții l-am folosit până la epuizare în ultimele 3 luni, a fost scris "conoronavirus".

Așa a sunat mesajul Ro-Alert, privind instituirea stării de alertă
Așa a sunat mesajul Ro-Alert, privind instituirea stării de alertă

Citește și:

A început vânătoarea de măști! Sunt filtre de Poliție la metrou pentru cine nu le poartă

Noua declarație pe proprie răspundere. De unde o descarci

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net